ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

nekros_ix_veria708

Nεαρός άνδρας εντοπίστηκε νεκρός το βράδυ της Τετάρτης μέσα στο αμάξι του στην συμβολή των οδών Ανοίξεως και Σκρα γωνία, στη Βέροια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του InVeria.gr, το άτομο είναι ηλικίας 30-35 ετών και ό άτυχος άνδρας ήταν νεκρός στο αυτοκίνητό του για πάνω από 12 ώρες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και από τις πρώτες ενδείξεις ο θάνατός του επήλθε από παθολογικά αίτια. Μάλιστα, περαστικοί και κάτοικοι είδαν τον άτυχο άνδρα να είναι ξαπλωμένος στη θέση του συνοδηγού, ωστόσο νόμιζαν ότι εκείνος απλά κοιμόταν. Καθώς περνούσαν οι ώρες και ο άνδρας ήταν ακόμη εκεί κλήθηκε η αστυνομία έτσι ώστε να ελέγξουν τι ακριβώς συμβαίνει.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι αστυνομικές αρχές αλλά και άνδρες της ΔΙΑΣ που πραγματοποιούσαν περιπολίες στους δρόμους της Βέοριας, αλλά και αθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Δυστυχώς, διαπίστωσαν ότι ο άνδρας ήταν νεκρός και μάλιστα ότι ο θάνατός του έχει επέλθει αρκετές ώρες νωρίτερα. Στο σημείο κλήθηκε και γραφείο τελετών που τελικά παρέλαβε τη σορό του άτυχου άνδρα.