ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

 

mega1-660x300

«Το μεγαλύτερο μέρος των εργαζομένων, συνεχίζουμε να δουλεύουμε όντας απλήρωτοι εδώ και πέντε μήνες, προσδοκώντας να μην πέσει μαύρο στο πρώτο ιδιωτικό κανάλι της χώρας, μόνο και μόνο για το καπρίτσιο μίας εφήμερης κυβέρνησης ,αφήνοντας στο δρόμο 500 και πλέον οικογένειες…»

Η φωνή του MEGA, Γιάννης Σιδεράδης, ο οποίος έγινε γνωστός από την εκφώνηση των trailer του ιστορικού τηλεοπτικού σταθμού, απευθύνει έκκληση στους κυρίους Σαββίδη και Μαρινάκη να αναλάβουν την τύχη του καναλιού. Ανάμεσα σε άλλα επισημαίνεται ότι οι εργαζόμενοι συνεχίζουν να εργάζονται… απλήρωτοι γιατί πιστεύουν ακράδαντα ότι ένα τέτοιο brand name δεν μπορεί να σβήσει με μια δημοπρασία για 4 σταθμούς, όπως επίσης ότι η επιχείρηση είναι βιώσιμη και επικερδής! Αναλυτικά γράφει ο κ Σιδεράδης ως η φωνή, κυριολεκτικά και μεταφορικά του mega

«Κύριε Μαρινάκη και κύριε Σαββίδη, γράφω αυτό το μήνυμα χωρίς να γνωρίζω αν θα φτάσει στον προορισμό του, αλλά νομίζω ότι αξίζει να προσπαθήσω εκφράζοντας την αγωνία για το σύνολο των εργαζομένων που φοβάται για το μέλλον,πιστεύοντας ότι η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς.

Ονομάζομαι Γιάννης Σιδεραδης και είμαι ο εκφωνητής των trailer του τηλεοπτικού σταθμού mega channel. Όπως θα γνωρίζετε, το κανάλι έχει εισέλθει σε μία προβληματική περίοδο λόγω της απουσίας της ανακεφαλαιοποίησης των μετοχών, αλλά και την παράξενη στάση των τραπεζών, καταγγέλλοντας τα δάνεια, κλείνοντας την πρόσβαση στους λογαριασμούς του καναλιού, και μέσα σε έξι μήνες κατάφερε να μαζέψει 32 εκατομμύρια χωρίς πρόγραμμα, παρά μόνο με επαναλήψεις!

Επίσης έχει καταφέρει αυτό το διάστημα και βρίσκεται πρώτο στα δυναμικά κοινά 15-44. Θα ήθελα λοιπόν να σας επισημάνω να βάλετε στο κάδρο των συζητήσεων σας και το mega channel, γιατί πιστεύω ότι ένα τέτοιο Brand name με μία καταπληκτική ταινιοθήκη και το πιο έμπειρο προσωπικό στα ΜΜΕ , όχι μόνο μπορεί να είναι μία βιώσιμη επιχείρηση , αλλά μία επιχείρηση επικερδή !

Το μεγαλύτερο μέρος των εργαζομένων, συνεχίζουμε να δουλεύουμε όντας απλήρωτοι εδώ και πέντε μήνες, προσδοκώντας να μην πέσει μαύρο στο πρώτο ιδιωτικό κανάλι της χώρας, μόνο και μόνο για το καπρίτσιο μίας εφήμερης κυβέρνησης ,αφήνοντας στο δρόμο 500 και πλέον οικογένειες.Το mega είμαστε εμείς οι εργαζόμενοι του ! Πιστεύω το μήνυμα μου να φτάσει σε εσάς ! Σας ευχαριστώ πολύ!» καταλήγει στην ανάρτηση του στον προσωπικό του λογιασμό στο fb