ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο focus fm αγκαλιάζει τους  Έλληνες όλου του κόσμου, με την νέα ραδιοφωνική εκπομπή του «ΕΛΛΗΝΕΣ 5 ΗΠΕΙΡΩΝ».  Η εκπομπή θα επιδιώξει να συντονίσει τους Έλληνες που ζουν, σπουδάζουν  και εργάζονται σε κάθε χώρα του πλανήτη, με την πατρίδα μας. Παράλληλα θα δώσει βήμα σε όλους εσάς οι οποίοι έχετε συγγενείς και φίλους στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή  στις 17.00  και Κυριακή στις 16.00 (ώρα Ελλάδας).

Την Παρασκευή θα δίνουμε έμφαση σε νέες ευκαιρίες που ανοίγονται για τους Έλληνες, σε επιχειρηματικά νέα και δράσεις  της ομογένειας. Θα φιλοξενούνται θεσμικοί φορείς της Ελλάδας και του εξωτερικού και άνθρωποι που επένδυσαν ή κάνουν καριέρα στο εξωτερικό. Την εκπομπή θα παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Βενιέρης.

Την Κυριακή θα ανοίγουμε τα μικρόφωνα σε ακροατές και ακροάτριες από ΕΥΡΩΠΗ, ΑΣΙΑ, ΑΜΕΡΙΚΗ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ και ΑΦΡΙΚΗ και σε ακροατές που ζουν στην Ελλάδα και έχουν δικά τους πρόσωπα στο εξωτερικό. Ανθρώπινες ιστορίες, καθημερινές στιγμές, παρέες ελλήνων, συνθήκες ζωής και συναισθήματα θα τα μοιράζονται οι ακροατές μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ.  Στο μικρόφωνο της εκπομπής θα βρίσκεται η Δώρα Ιωάννου.

Την δημοσιογραφική επιμέλεια και την οργάνωση της παραγωγής θα έχουν η δημοσιογράφος Βιργινία Δημαρέση και η Νένα Μυρωνίδου. Οι ακροατές μπορούν να αποστέλλουν στοιχεία επικοινωνίας και άλλο υλικό, φωτογραφίες, βίντεο κλπ ώστε να «χτιστεί» η  απόλυτη διαδραστική σχέση, όπως πάντα επιδιώκει ο Focus fm

Δ. Βενιέρης

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :

Τηλ   0030 – 2310500675

Email   info@focusfm.gr

Facebook  :  ELLINES 5 IPEIRON

Twitter  :  @venierisd

SKYPE :   ellines5 focusfm

Πολυτεχνείου 21 Θεσσαλονίκη  ΤΚ  54626