ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

peripoliko_ymathΤην δική του εκδοχή, για την υπόθεση της 4χρονης, που συγκλονίζει,  παρουσίασε στην απολογία του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, ο έτερος βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης Ναζίφ Αχμεντόφ (Νικολάι).

Υπενθυμίζεται, πως ο νεαρός άνδρας κατηγορείται ότι μαζί με τον πατέρα της 4χρονης Στανισλάβ Μπακατζίεβ, δολοφόνησαν και τεμάχισαν την Άννυ, το Πάσχα του 2015.

Στην απολογία του ο Νικολάι ανέφερε πως δεν έχει καμία εμπλοκή στη δολοφονία και τον τεμαχισμό της μικρής και πως όσα είπε για εκείνον ο πατέρας της Άννυ στην απολογία του, είναι όλα ψέματα. «Δεν ξέρετε με τι άνθρωπο έχετε να κάνετε», είπε σε δικαστές και ενόρκους ο κατηγορούμενος, ο οποίος καθ´ όλη τη διάρκεια της απολογίας επέδειξε χαρακτηριστική ψυχραιμία

«Είναι όλα ψέματα» ανέφερε ο κατηγορούμενος απαντώντας στις ερωτήσεις του πρόεδρου της έδρας για τους λόγους τους οποίους ο πατέρας της Άννυ είπε στην απολογία του ότι εκείνος (ο Νικολάι) του πρότεινε να τεμαχίσει την μικρή, όταν πια κατά τους ισχυρισμούς του, την βρήκε νεκρή στο κρεβάτι της, το πρώι της Μεγάλης Πέμπτης, του 2015.

Διαβάστε περισσότερα στο paraskhnio.gr