ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

 

της Φ. Βλαστού

Μια εταιρεία από τα Χανιά της Κρήτης έχει βάλει στόχο να παράγει προϊόντα αντικαρκινικά.

«Φτιάξαμε την Apollonia Farm, για να μπορέσουμε να παράγουμε ποιοτικά και αντικαρκινικά προϊόντα στην Ελλάδα», είπε στην KARFITSA o ιδιοκτήτης, Κωνσταντίνος Αστροπαλίτης και εξηγώντας την λέξη «αντικαρκινικά» τόνισε πως: «ότι παράγουμε είναι από αγνές ύλες, χωρίς να προσθέτουμε συντηρητικά. Μοναδικός μας  γνώμονας είναι να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας την καλύτερη ποιότητα. Αν προσέχαμε λίγο την διατροφή μας θα ζούσαμε περισσότερα χρόνια. Η κρητική γη είναι το νέκταρ της διατροφής μας, το κλειδί για την υγεία». Η εταιρεία μετράει 10 χρόνια στην εγχώρια αγορά αλλά έχει επεκταθεί και στο εξωτερικό.

«Η βάση μας είναι στα Χανιά, από εκεί στέλνουμε σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, μέσω του e-shop, όπου καθημερινά δεχόμαστε χιλιάδες παραγγελίες από Αγγλία, Γαλλία, Ελβετία, Αυστρία, Γερμανία, Ιταλία. Έχουμε μαγαζί τα τελευταία δυο χρόνια και στη Θεσσαλονίκη και ο κόσμος μας έχει δείξει την αγάπη του και μας στηρίζει.

Επίσης, έχουμε μαγαζί στην Ελβετία, στην Αυστρία και τώρα ανοίγουμε και στην Κύπρο». Ο ίδιος ψυχολογώντας το καταναλωτικό κοινό του εξωτερικού σχολίασε πως : «Ο κόσμος σε άλλες χώρες θέλει να μην το κοροϊδέψει κάποιος όσον αφορά το προϊόν που του πουλάει, δηλαδή αυτό που του λες αυτό να είναι. Εάν του πεις δηλαδή ότι το μέλι είναι θυμαρίσιο  πρέπει να είναι θυμαρίσιο. Επίσης, εκτιμάει την ποιότητα και την προτιμά».Κάποια από τα βασικά προϊόντα που παράγει η Αpollonia Farm είναι λάδι, μέλι, μαρμελάδα, βότανα και μπαχαρικά. Το λάδι και οι μαρμελάδες του έχουν γίνει ξακουστές παγκοσμίως καθώς έχουν αποσπάσει βραβεία για την ποιότητα και την γεύση τους. «Τα λάδια μας και οι μαρμελάδες μας έχουν πάρει μετάλλια. Το λάδι έχει βγει πρώτο σε διεθνής διαγωνισμούς στην Τσεχία, στη Γαλλία, στο Ισραήλ, έχει βγει δεύτερο στον κόσμο στην Ιαπωνία. Οι μαρμελάδες έχουν βγει πρώτες στη Γαλλία, στο Βέλγιο», τόνισε ο κ Αστροπαλίτης.

 

Σχολιάστε