ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Νέο επεισόδιο ξυλοδαρμού σε νοσοκομείο, αυτή τη φορά με θύμα έναν γιατρό, ο οποίος εκείνη την ώρα προσέφερε ιατρική βοήθεια σε θύμα τροχαίου ατυχήματος, σημειώθηκε αυτή τη φορά στο νοσοκομείο Πύργου.

Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, ενώ λίγη ώρα αργότερα ο γιατρός, που έχει υποστεί σημαντική βλάβη στο αριστερό μάτι, υπέβαλε μήνυση.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο γιατρός της Νευροχειρουργικής Κλινικής κλήθηκε να κάνει νευροχειρουργική εκτίμηση σε ασθενή – θύμα τροχαίου ατυχήματος που είχε διακομισθεί στο Νοσοκομείο Πύργου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το Κ.Υ Γαστούνης.
Οι συνοδοί του ασθενούς μπήκαν στα ΤΕΠ και ζητούσαν επιμόνως από τον γιατρό να τους ενημερώσει για την υγεία του νεαρού άνδρα, με τον γιατρό να τους ζητά να αποχωρήσουν προκειμένου να κάνει τη δουλειά του. Άλλωστε η ιατρική εκτίμηση, δεν μπορεί να ολοκληρωθεί πριν από την διενέργεια των απαιτούμενων εξετάσεων και του ιατρικού ελέγχου από τον γιατρό.

Η απάντηση, φαίνεται πως δεν άρεσε στους συνοδούς του ασθενή που επιτέθηκαν στον γιατρό γρονθοκοπώντας τον άγρια, μετά αποτέλεσμα να του προκαλέσουν σοβαρή κάκωση στον αριστερό οφθαλμικό κόγχο. Γιατροί και νοσηλευτές που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο σημείο επενέβησαν και δυο φερόμενοι ως δράστες ετράπησαν σε φυγή, πριν την άφιξη των Αστυνομικών που εκλήθησαν.