ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Εκτός ελέγχου βρίσκεται η κατάσταση στο 26ο δημοτικό Λάρισας, στο οποίο είχαν σημειωθεί τα γεγονότα ρατσιστικής έκρηξης προς τα προσφυγόπουλα.

Η ένταση συνεχίζεται, με αποκορύφωμά της, την απειλή της ζωής της διευθύντριας του δημοτικού, κ. Κατερίνα Σταγιάννη, σε ανάρτηση της ομάδας του σχολείου στο facebook.

Πιο συγκεκριμένα, η ανάρτηση γράφει: «Ας ενημερώσει κάποιος την κυρία ΣΤΑΓΙΑΝΗ …ότι τα λόγια και οι πράξεις της συνιστούν ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ η οποία σε καιρό κατοχής (μετά την ανακοίνωση στη Βουλή ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ από 24/11/11, και την απόκρυψη και μη ΕΚΔΙΚΑΣΗ της), η ΧΩΡΑ θεωρείται σε κατάσταση πολέμου… και η υποστήριξη των εισβολέων ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ κατά το ΣΥΝΤΑΓΜΑ (άρθρο 7 παράγραφος 3 και την ΠΟΙΝΙΚΗ νομοθεσία για την ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ σε καιρό πολέμου) …ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ!!! Άρα ή με τα ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ της θα είναι ή με την Ελλάδα και τους ΕΛΛΗΝΕΣ!!! Η απόφαση είναι δική της… όπως και οι συνέπειες αυτής!!»

Να σημειωθεί πως εχθές η διευθύντρια του δημοτικού εκλήθη από τις αστυνομικές αρχές προκειμένου να καταθέσει για όσα συμβαίνουν στο σχολείο της.