ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ζωδιακές προβλέψεις από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

ΚΡΙΟΣ 

Θα αρχίσετε να δείχνετε μεγάλο ενδιαφέρον για τη διατροφή σας, ενώ θα έχετε και μια τάση να κάνετε τα πράγματα πιο οργανωμένα. Το τελευταίο διάστημα είχατε παραμελήσει αρκετά τον εαυτό σας. Βρείτε τους πραγματικούς σας στόχους χωρίς να σας αποσπά τίποτε και είναι σίγουρο ότι αυτό που έχετε βάλει στο μυαλό σας θα γίνει σύντομα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η κοινωνικότητά σας είναι στα ύψη και καλό θα είναι να εκμεταλλευτείτε τις καλές επιρροές που στέλνει η Σελήνη στο ζώδιό σας από σήμερα και μετά, για να κάνετε χρήσιμες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε. Μην καθυστερήσετε με πράγματα που δεν έχουν σημασία, γιατί είναι σε βάρος σας. Κινηθείτε μεθοδικά, για να έχετε τα θετικά αποτελέσματα που θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να έχετε αρκετά ταραχώδες Σαββατοκύριακο, αλλά εσείς που ανήκετε στις πρώτες μέρες αυτού το ζωδίου δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτε, γιατί θα καταφέρετε να βάλετε τα πράγματα στη σειρά τους. Οι στόχοι που έχετε βάλει για να πετύχετε τα ζητούμενά σας πλησιάζουν με γρήγορο ρυθμό και θα αρχίσετε να απολαμβάνετε σύντομα την επιτυχία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρέπει να προετοιμαστείτε για να αντιμετωπίσετε κάποια προβληματάκια που θα προκαλέσουν ανταγωνιστές και άτομα που ζηλεύουν την πορεία σας και να μην πανικοβληθείτε. Πρέπει να μειώσετε τον εκνευρισμό σας και να αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις. Επίσης, δείξτε τεράστια προσοχή σε αυτά που λέτε –ειδικότερα με δικά σας άτομα– για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις.

 

ΛΕΩΝ

Όλα πηγαίνουν πολύ καλά και αν δεν κάνετε υπερβολές, μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα. Συγκρατήστε τη φαντασία σας, μην κινείστε με συναισθηματισμούς και αφήσετε τους άλλους να κάνουν τα υπόλοιπα. Έχετε πολύ καλές προοπτικές για να δεχθείτε κάποιες ανταμοιβές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Διατηρήστε τον αυτοέλεγχό σας και σίγουρα θα σας έρθουν και τα καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε αρκετή ενέργεια για να διεκπεραιώσετε πάρα πολλά θέματα που σας απασχολούσαν και σας προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Η επικοινωνία κάθε τύπου ευνοείται και θα μπορέσετε να περάσετε τις απόψεις σας στους γύρω σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Θα προκύψουν, βέβαια, κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλετε να υλοποιήσετε.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχετε να αντιμετωπίσετε σημαντικές αλλαγές με περισσότερη υπευθυνότητα. Παράλληλα, πρέπει να προγραμματιστείτε περισσότερο, για να διεκπεραιώσετε τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σας. Η κοινωνικότητά σας θα είναι στα ύψη και με τη βοήθεια που θα σας προσφέρουν κάποια άτομα θα λύσετε πολλά προβλήματα του παρελθόντος, με τον πιο ιδανικό τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να κάνετε τον σύντροφό σας ευτυχισμένο και θα δείτε ότι όλα θα πάνε πολύ καλά μεταξύ σας και το πάθος θα πρωταγωνιστήσει. Αν ακόμη δεν έχετε σύντροφο, ψάξτε λίγο καλύτερα γύρω σας, γιατί υπάρχουν πρόσωπα που θα ήθελαν να συσχετιστούν μαζί σας, αλλά η συμπεριφορά σας δεν τους επιτρέπει να σας πλησιάσουν. Αυτές οι μέρες είναι πολύ ερωτικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έχετε μία αρκετά κουραστική και καταπιεστική εβδομάδα σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις σας. Πρέπει να δείτε πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία, για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στα διάφορα προβλήματα. Θα σας απορροφήσουν οι σκέψεις σας για την επίλυση πολλών θεμάτων που σας αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό, αλλά ίσως χρειαστεί να συμβουλευτείτε άτομα που εμπιστεύεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχετε να αντιμετωπίσετε μία ανήσυχη κατάσταση που μπορεί να προκύψει στην οικογένειά σας λόγω κάποιου ξαφνικού συμβάντος. Μην αφεθείτε στις δυσκολίες και μην τα παρατήσετε, τώρα που τα πράγματα έχουν μπει σε καλό δρόμο. Θα έχετε επικοινωνιακές ικανότητες και θα ξεκαθαρίσετε οποιεσδήποτε παρανοήσεις. Κάντε τα μελλοντικά σας σχέδιά και μη φοβάστε τίποτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα πρέπει να λύσετε κάποια θέματα που σας απασχολούν έντονα. Μπορεί να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας, αλλά να ξέρετε ότι απαιτούν αρκετή κούραση. Μη διστάζετε, γιατί οι προσπάθειές σας θα εκτιμηθούν και θα πετύχετε όλους τους στόχους σας. Μην πείτε «όχι» σε προσκλήσεις που μπορεί να σας κάνουν, γιατί θα περάσετε υπέροχα με αγαπημένα πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μάλλον θα πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τις προτεραιότητές σας, γιατί θα είναι δύσκολο να οργανωθείτε. Αν κάνετε ό,τι πρέπει, είναι σίγουρο ότι όλα τα υπόλοιπα θα μπουν στη θέση τους χωρίς να το καταλάβετε. Και αν αφήσετε και τους γύρω σας να λειτουργήσουν όπως νομίζουν, πολύ πιθανό να βρείτε συμμάχους από εκεί που δεν το περιμένατε.