ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

mavrotas

Ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς δεν απέκλεισε συνεργασία του Ποταμιού με τα κόμματα που έχουν ευρωπαϊκό χαρακτήρα φωτογραφίζοντας τη ΝΔ και όχι τόσο τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98.0 ο κ. Μαυρωτάς σημείωσε μεταξύ άλλων: «Ένας χώρος σαν το ΠΟΤΑΜΙπου θέλει να κάνει τομές κινείται περισσότερο προς την πλευρά της ευρωπαϊκής κατεύθυνσης και όχι προς την πλευρά της Βενεζουέλας. Με τα σημερινά δεδομένα θα μπορούσαμε να συγκυβερνήσουμε, είπε με όποιον είναι πιο κοντά μας και σε μια συμφωνία για αυτά που έχει ανάγκη σήμερα η χώρα. Η εκλογή του κ. Μητσοτάκη στη ΝΔ,δημιούργησε προσδοκίες στο χώρο της κεντροδεξιάς αλλά η ΝΔ είναι ένα καράβι που δύσκολα στρίβει και έχει συντηρητικά αντανακλαστικά οπότε και εκεί υπάρχει θέμα αξιοπιστίας. Ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ πάντως είναι πιο μακριά προς τις δικές μας θέσεις».

Ταυτόχρονα ο κ. Μαυρωτάς ξεκαθάρισε ότι αν προκύψει μια συναινετική πρόταση από την κυβέρνηση ή την ΝΔ για τον επικεφαλής του ΕΣΡ, εκείνοι θα συμβάλουν για την απεμπλοκή του θέματος και να προχωρήσει η διαδικασία για τη ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου.