ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την Κυριακή 05/02/17 σε μία τελετή  που έλαβε χώρα στο Raphael Hall του Κολλεγίου Ανατόλια, ο Σύλλογος Αποφοίτων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια (Σ.Α.Α.Κ. Ανατόλια) βράβευσε τα παιδιά των μελών του που διακρίθηκαν για τις μαθητικές, αθλητικές και εξωμαθητικές τους επιδόσεις στο Κολλέγιο Ανατόλια.

Οι 47 μαθητές που ανταποκρίθηκαν στα αυστηρά κριτήρια αξιολόγησης, παρέλαβαν τα βραβεία τους από την ηγεσία του Συλλόγου Αποφοίτων και εκπροσώπους της ακαδημαϊκής και διοικητικής ηγεσίας του Κολλεγίου Ανατόλια.

Βραβεία δόθηκαν στη μνήμη του Βασίλη Ζάβαλη, πρώην μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Α.Α.Κ. Ανατόλια και εμπνευστή του θεσμού. Το βραβείο εξωμαθητικής δραστηριότητας (Clubs) δόθηκε στη μνήμη του Κωστή Αμοιραδάκη, νεαρού αποφοίτου που χάθηκε πρόωρα.

Ήταν μία συγκινητική τελετή, γεμάτη υπερηφάνεια για τους μαθητές που διακρίθηκαν. Ευχή όλων, η πορεία των παιδιών η οποία ξεκίνησε στο Ανατόλια, να είναι στο μέλλον εντυπωσιακή, με επιτεύγματα και επιτυχίες που θα αποτελέσουν τιμή, τόσο για τα ίδια όσο και για τις οικογένειες και το σχολείο τους.

saak_brab_109-copy saak_brab_139-copy saak_brab_152-copy