ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

«Ενημέρωσα το γενικό γραμματέα του Δήμου τον κ. Ψαρρά, ότι εάν προκύψει ότι έχει ευθύνη ουσιαστική, θα του ζητήσω εγώ να αποχωρήσει», δήλωσε στο www.praktoreio-macedonia.gr o δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, μετά την υποβολή παραίτησης του γενικού γραμματέα, την οποία δεν έκανε αποδεκτή, για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην πόλη,  από την κακοκαιρία.

«Προς το παρόν δεν μπορώ να δεχτώ την παραίτηση του, θα περιμένω να ολοκληρωθεί η διαδικασία» υπογράμμισε ο κ. Μπουτάρης και συμπλήρωσε, ότι ήδη έδωσε εντολή και ξεκίνησε σήμερα ο εσωτερικός έλεγχος. «Ανάλογα με τα αποτελέσματα που θα προκύψουν από τον εσωτερικό έλεγχο θα αποφασίσω αν θα γίνει ΕΔΕ για να καταλογισθούν οι ευθύνες εάν υπάρχουν».

Σχετικά με την έρευνα που διέταξε να διενεργηθεί για τυχόν ευθύνες ο εισαγγελέας, υπογράμμισε ο δήμαρχος: «Δόθηκε εντολή να διενεργηθεί έρευνα από τον εισαγγελέα, η οποία όμως προσανατολίζεται και σε αλλά ζητήματα, όπως ποια ήταν τα μέτρα της Τροχαίας, τι έγινε με τον ΟΑΣΘ, τα ΤΑΞΙ και το φυσικό αέριο. Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλια, θα περιμένω να ολοκληρωθεί πρώτα η έρευνα». πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε: Τι δηλώνει ο Θωμάς Ψαρράς στην KARFITSA για την παραίτησή του που… δεν έγινε δεκτή!