ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Διπλή ήταν η  γιορτή στη Βιβλιοθήκη Σταυρούπολης του Δήμου Παύλου Μελά τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016.

Πάνω από 90 παιδιά και ενήλικες – συνοδοί, με την υποστήριξη της θεατρικής ομάδας, μουσικών και εικαστικών του Δήμου Παύλου Μελά,  παρακολούθησαν τις καθιερωμένες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που διοργάνωσε το Τμήμα Αθλητισμού – Πολιτισμού με το στόλισμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου, τη κατασκευή στολιδιών και μικρών καλικάντζαρων και τη δραματοποίηση παραμυθιών με συνοδεία μουσικής.

Παράλληλα όμως πραγματοποιήθηκε και η παρουσίαση της δωρεάς βιβλίων του Κοινωφελούς Ιδρύματος Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (Κ.Ι.Κ.Π.Ε.) που έγινε σε συνεργασία με το πρόγραμμα  Future Library που υποστηρίζεται από το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».   Αποτελείται από 292 τίτλους νέων εκδόσεων που καλύπτουν ευρύ φάσμα θεματικών πεδίων της βιβλιοθήκης (ελληνική και ξένη λογοτεχνία, τέχνη, δοκίμια, επιστήμη, ιστορία, παιδικά κ.α.) και θα εμπλουτίσουν τις τρεις βιβλιοθήκες του Δήμου Παύλου Μελά, στις Δημοτικές Κοινότητες Σταυρούπολης, Πολίχνης, Ευκαρπίας.

Γονείς και παιδιά ενθουσιάστηκαν ξεφυλλίζοντας τα νέα βιβλία και ευχήθηκαν τη νέα χρονιά οι βιβλιοθήκες του Δήμου να συγκεντρώσουν μεγαλύτερο αριθμό νέων εκδόσεων, να είναι ακόμη πιο ΄΄πλούσιες΄΄, χαρίζοντας ακόμη περισσότερη παιδεία και γνώσεις.    Η Βιβλιοθήκη της Σταυρούπολης ευχαριστεί  “τα αστέρια της”, μέλη, παιδιά,  δωρητές και εθελοντές, για την πολύτιμη προσφορά τους και την ενεργή συμμετοχή τους καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς.  Ευχόμαστε σε όλους ένα δημιουργικό 2017 γεμάτο “ιστορίες για ανάγνωση και παιχνίδι”.

%ce%b2%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%b9%ce%bf%ce%b8-%ce%b4%cf%89%cf%81%ce%b5%ce%ac