ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

 

Σε ιδιαίτερα εγκάρδιο και φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή εθιμοτυπική συνάντηση του δημάρχου Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιου Καϊτεζίδη με τον Πρόξενο της Κύπρου Αντώνιο Μανδρίτη στο δημαρχείο στο Πανόραμα.

Στη διάρκεια της συνάντησης που έγινε παρουσία αντιπροσωπείας του δήμου Αραδίππου της Κύπρου η οποία συνόδευε τον Πρόξενο, τονίστηκαν οι αδελφικοί δεσμοί καθώς και οι δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ δήμων της Ελλάδας και της Κύπρου.

«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε κάθε φορά τους αδελφούς μας Κυπρίους με τους οποίους μας συνδέουν μακραίωνοι δεσμοί συνεργασίας και αλληλεγγύης. Ενημερώσαμε τον πρόξενο της Κύπρου για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του δήμου μας προκειμένου να αναδειχθούν αυτές οι σχέσεις αλληλεγγύης και συνεργασίας. Επιπλέον συζητήσαμε το ενδεχόμενο να διευρύνουμε τη συνεργασία μας σε τομείς όπως ο Πολιτισμός και ο Τουρισμός» τόνισε ο δήμαρχος  Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Καϊτεζίδης προσέφερε το καλαίσθητο ιστορικό και φωτογραφικό λεύκωμα του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη στον Κύπριο πρόξενο και στα μέλη της ειδικής αντιπροσωπείας του δήμου  Αραδίππου.