ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Mετά το ενυδρείο στο Θερμαϊκό, μπροστά στο Μακεδονία Παλλάς – που αποκάλυψε η εφημερίδα karfitsa, τώρα και πάρκο περιπέτειας και ξεκούρασης. Ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, έχει ετοιμάσει ήδη το πλάνο ανάπτυξης των 500 στρεμμάτων στο Δήμο Θέρμης -τα οποία ανήκουν στην δικαιοδοσία του δήμου Θεσσαλονίκης- και περιλαμβάνει αξιοποίηση των ιαματικών πηγών, δημιουργία ξενοδοχείου, εστιατορίου, αθλητικών γηπέδων, ποδηλατοδρόμου, χώρου land art, καθώς και… adventure park στη φύση.

λουτρά φωτο Σάββας ΑυγητίδηςΣύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr το σχέδιο παρουσιάστηκε από στελέχη του ομίλου Σαββίδη στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη γεγονός που τον χαροποίησε ιδιαιτέρως, γιατί εδώ και καιρό έψαχνε εφικτή και οικονομική λύση για την αξιοποίηση του χώρου που ρημάζει στο πέρασμα του χρόνου. Μάλιστα είχε προτείνει -στην αρχή του προσφυγικού-να παραχωρήσει τις εγκαταστάσεις των λουτρών στο υπουργείο εθνικής άμυνας για τη φιλοξενία προσφύγων, γεγονός που δεν αποδέχθηκε τελικά ο κ Πανος Καμμένος και προτίμησε το κοντινό χώρο της αποθήκη Κορδογιάννη.

Λουτρά, φωτο Σάββας ΑυγητίδηςΤο έργο για τη δημιουργία του μεγαλύτερου πάρκου αναψυχής στη Μακεδονία εντάσσεται ανάμεσα στις πολλές δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που αναλαμβάνει ο όμιλος Σαββίδη. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αναλαμβάνεται με την ευκαιρία της δραστηριοποίησης του ομογενή επιχειρηματία στη Σουρωτή ΑΕ.

Δείτε πώς είναι σήμερα η περιοχή των Λουτρών / φωτο Σάββας Αυγητίδης

Λουτρά, φωτο Σάββας ΑυγητίδηςΛΟΥΤΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΗΣΛουτρά φωτο Σάββας ΑυγητίδηςΛουτρά φωτο Σάββας Αυγητίδης