ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

«Στους δρόμους και στο γραφείο του βρίσκεται μέρα νύχτα ο δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης για να παρακολουθεί την κατάσταση και να λύνει προβλήματα…» όπως μας είπαν συνεργάτες του, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.

Λόγω των συνεχιζόμενων πολύ έντονων καιρικών φαινομένων και των πολικών συνθηκών που καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες, τα σχολεία στο δήμο μας θα παραμείνουν κλειστά και αύριο, Πέμπτη 12 Ιανουαρίου και Παρασκευή 13 Ιανουαρίου. Επίσης κλειστοί θα παραμείνουν και για τις δύο ημέρες και όλοι οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί σε όλες τις δημοτικές ενότητες.»Η κατάσταση θα επανεκτιμάται συνεχώς και θα εκδίδεται σχετική ανακοίνωση για την ενημέρωση των πολιτών του δήμου, ανάλογα και με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων» σημειώνει σε ανάρτηση του στο fb o κ. Καϊτεζίδης. «Ο δήμος συνεχίζει να βρίσκεται σε 24ωρη επιφυλακή με ανοικτά το Δημαρχείο και τις δημοτικές του κοινότητες σε κάθε περιοχή του δήμου για την εξυπηρέτηση των δημοτών»

Επίσης ο δήμος ενημερώνει τους πολίτες ότι ύστερα από σχετικό έγγραφο που απέστειλε ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης προς την Εταιρία Διανομής Αερίου ΕΔΑ-ΘΕΣΣ και την ΕΥΑΘ (που αφορούσε προβλήματα υδραυλικών εγκαταστάσεων για τα οποία διαμαρτύρονται οι πολίτες) οι Δημόσιες Επιχειρήσεις απάντησαν ότι οι πολίτες θα μπορούν να επικοινωνούν μαζί τους στα εξής τηλέφωνα:

Για την ΕΥΑΘ και για βλάβες που αφορούν το δίκτυο ύδρευσης ή καταστροφές υδρομέτρων στο τηλέφωνο 11124, το οποίο είναι διαθέσιμο όλο το 24ωρο.

Από την Εταιρία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας (ΕΔΑ ΘΕΣΣ) μας ενημέρωσαν ότι για τα ζητήματα που οφείλονται στις υδραυλικές εγκαταστάσεις οι καταναλωτές θα πρέπει να απευθύνονται στον εγκαταστάτη-υδραυλικό τους. Το τηλεφωνικό του κέντρο είναι το 10302 (τηλέφωνο άμεσης επέμβασης 24 ώρες το 24ωρο).