ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σε ανοιχτή επιστολή που δημοσιεύθηκε από περιοδικό Time Magazine, οι δίδυμες κόρες του Τζορτζ Μπους, Μπάρμπαρα και Τζένα έδωσαν συμβουλές στις κόρες του Ομπάμα, Μάλια και Σάσα, που σύντομα θα τις υποδεχθούν στη λίστα με τα πρώην «πρώτα» παιδιά.

«Σας είδαμε να γίνεστε από κορίτσια, εντυπωσιακές γυναίκες με χάρη και ευκολία.

Τώρα πρόκειται να ενταχθείτε σε μία ακόμη ομάδα, αυτή των πρώην «πρώτων» παιδιών, σε μια θέση που δεν έχετε ζητήσει και χωρίς κατευθυντήριες γραμμές.

Αλλά έχετε τόσα πολλά να κάνετε. Θα γράφετε την ιστορία της ζωής σας, υπό την σκιά των διάσημων γονιών σας, αλλά, και πάλι, πάντα θα κουβαλάτε τις εμπειρίες των τελευταίων οκτώ χρόνων.

Έχετε ζήσει μέσα από την απίστευτη πίεση του Λευκού Οίκου.  Έχετε ακούσει σκληρή κριτική για τους γονείς σας από ανθρώπους που δεν τους είχαν ποτέ συναντήσει. Σταθήκατε όρθιες όταν είδατε τους πολύτιμους γονείς να μειώνονται σε πρωτοσέλιδα. Τους γονείς σας, που σας είχαν πάνω απ’όλα και όχι μόνο σας έδειξαν αλλά σας έδωσαν τον κόσμο. Όπως πάντα, θα σας επευφημούν στο ξεκίνημα του επόμενου κεφαλαίου σας. Και έτσι θα κάνουμε κι εμείς.»