ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

xilari

Όλα τα βλέμματα χθες ήταν στραμμένα στην πρώτη επίσκεψη του νέου προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, στο Λευκό Οίκο και στη συνάντηση, που είχε με τον Μπαράκ Ομπάμα.

Πολλοί θα περίμεναν η Χίλαρι να «εξαφανιστεί» από παντού μετά την ήττα της, φαίνεται πως η ίδια τους διαψεύδει όλους, καθότι χθες, νωρίς το πρωί, εθεάθη σε πάρκο της Νέας Υόρκης, μαζί με τον σύζυγό της, να βγάζει βόλτα τους σκύλους της.

Την σχετικη ενημέρωση έκανε μια ψηφοφόρος της Χίλαρι, η οποία την συνάντησε στο πάρκο την ώρα του περιπάτου της, την πλησίασε και ζήτησε να βγάλουν μια φωτογραφία.

«Ένιωθα τόσο λυπημένη από τα αποτελέσματα των εκλογών. Αποφάσισα πως ο καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσω ήταν να παω την κόρη μου για περίπατο», γράφει η Μάργκοτ Γκέρστερ.

«Πήγαμε στο πάρκο και ήμασταν μόνες μας εκεί. Ήταν πολύ ωραία. Όταν φεύγαμε, άκουσα τα φύλλα να θροΐζουν, γύρισα και είδα τη Χίλαρι με τον άντρα της και τα σκυλιά τους να περπατούν μέσα στο πάρκο. Είχα την ευκαιρία να την αγκαλιάσω, να μιλήσω μαζί της και να της πω ότι ήταν μια από της πιο ωραίες στιγμές της ζωής μου όταν πήρα την κόρη μου μαζί μου για να ψηφίσω», αναφέρει χαρακτηριστικά η Μάργκοτ, λέγοντας πως αφού συνομίλησαν για λίγα λεπτά, τους άφησε να συνεχίσουν τη βόλτα τους.