ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο κ. Τσίπρας θα υπογράψει, τα πάντα και θα κλείσει την αξιολόγηση με φριχτά μέτρα για τον ελληνικό λαό» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Αναφερθείς στις απαιτήσεις του Σόιμπλε και τις πιέσεις προς την κυβέρνηση, είπε, μεταξύ άλλων: Όταν ο Σόιμπλε ζητά την κατάπτυστη επιστολή και ο κ. Τσακαλώτος τη στέλνει, τότε δίνουμε την εντύπωση ότι έχουμε παραδοθεί άνευ όρων.

«Από εκεί και πέρα, Σόιμπλε και Τόμσεν θα ζητούν μέτρα χωρίς όρια» σημείωσε.

Ερωτηθείς για τις απολύσεις στο Δημόσιο, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι η κυβέρνηση χρησιμοποιεί την κλασική μέθοδο Γκέμπελς και διευκρίνισε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή και αφορά στη μονιμοποίηση χιλιάδων εργαζομένων στους Δήμους, είπε ότι δεν μπορείς να προσλαμβάνεις χιλιάδες κόσμου στο Δημόσιο, όταν έχεις κόψει συντάξεις και έχεις αυξήσει το ΦΠΑ».

Ερωτηθείς για το εάν εκτιμά ότι θα γίνουν εκλογές, είπε ότι τόσο ο Αλέξης Τσίπρας, όσο και οι βουλευτές του θέλουν να μείνουν στην εξουσία, ωστόσο, προέβλεψε σύγκρουση ανάμεσα στη θέληση του κ. Τσίπρα και των βουλευτών του με την πραγματικότητα.

«Συνήθως, σε αυτή τη σύγκρουση κερδίζει η πραγματικότητα» κατέληξε.