ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Του Βαγγέλη Στολάκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρεθεί την ερχόμενη Πέμπτη ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της KARFITSA ο κ. Σπίρτζης το πρωί αναμένεται να… κόψει την κορδέλα σε έργο του ΜΕΤΡΟ στην περιοχή της Ανάληψης.

Ο υπουργός μαζί με τον πρόεδρο της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε., Γιάννη Μυλόπουλο, τα στελέχη της εταιρίας και τουςεργαζόμενους θα υποδεχτούν στο σταθμό Ανάληψη στην οδό Δελφώνν τον έναν από τους δυο μετροπόντικες.

Στη συνέχεια όπως πληροφορείται η KARFITSA ο κ. Σπίρτζης θα μεταβεί στην Θέρμη στα γραφεία της εταιρίας «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» και θα συναντηθεί με την διοίκηση της εταιρίας, τον πρόεδρο Απόστολο Αντωνούδη και την CEO Ρία Καλφακάκου και τους εργαζόμενους.

Αμέσως μετά από αυτή τη συνάντηση όπως πληροφορούμαστε ο κ. Σπίρτζης θα συναντηθεί με δημάρχους της Θεσσαλονίκης προκειμένου να συζητήσει λεπτομέρειες του σχεδίου του υπουργείου για τη δημιουργία δυο δημοσίων φορέων αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης αλλά και το μέλλον του ΟΑΣΘ και των εργαζομένων του.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Σπίρτζης πρόσφατα συναντήθηκε με τους 13 από τους 14 δημάρχους του νομού και τους παρουσίασε το σχέδιο του υπουργείου για τη δημιουργία των δυο νέων αυτών φορέων. Όπως αποκάλυψε ο κ. Σπίρτζης ο ένας θα εποπτεύει και ο άλλος φορέας θα διαχειρίζεται τις συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης.