ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

%ce%bd%ce%b5%ce%bf%ce%b9-%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%b1%ce%bc%ce%b9%ce%bf%cf%85Με έντονο σχολιασμό αναφέρθηκε η νεολαία του Ποταμιού για την υποδοχή του Μπάρακ Ομπάμα, κατά την άφιξη του στην Ελλάδα, από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

»Ποιoς νοσηρός εγκέφαλος σκέφτηκε να στείλει τον κ.Καμμένο να υποδεχτεί τον Πρόεδρο Ομπάμα; Ποιος αποφάσισε να υποδεχτεί τον Πρόεδρο των ΗΠΑ ο ένας από τους δύο αρχηγούς (ο άλλος ήταν ο Μιχαλολιάκος) που χαιρέτισαν θερμά την εκλογή Τραμπ λέγοντας μάλιστα ότι «χάρη σε μένα και τον Τράμπ η Νέα Τάξη Πραγμάτων τελείωσε για πάντα». Τόσο εξαρτημένος είναι τέλος πάντων ο κ.Τσίπρας από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ; Και γιατί δέχθηκε αυτήν την απρέπεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας;

Θυμίζουμε ότι τον Μπιλ Κλίντον το ’99 τον είχε υποδεχθεί ο υπουργός εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου. Και τον Τζόρτζ Μπους το ’91 ο τότε πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Ενώ την Καγκελάριο Μέρκελ και τον πρόεδρο Ολάντ τους είχε υποδεχθεί στο αεροδρόμιο ο ίδιος ο κ.Τσίπρας και παλιότερα ο κ.Σαμαράς ως πρωθυπουργός.

Και βέβαια τον Πρόεδρο Ομπάμα στην υπόλοιπη Ευρώπη τον υποδέχονται ή υπουργοί Εξωτερικών ή αρχηγοί κρατών».

 

Από την πλευρά τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες απάντησαν στην ανακοίνωση λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Το Ποτάμι εμφανίζεται πως έχει νεολαία! Αν μη τι άλλο πρόκειται για το πιο σύντομο ανέκδοτο.

Στα βήματα του Σταύρου Θεοδωράκη οι δήθεν …«νέοι» του Ποταμιού, αντιμετωπίζουν με ανάλογη μικροψυχία, μικρότητα και κακοήθεια, που αγγίζουν πια τα όρια της ευήθειας, την άκρως σημαντική σε ουσιαστικό και συμβολικό επίπεδο επίσκεψη του Αμερικανού Προέδρου κ. Ομπάμα στη χώρα μας.

Φαίνεται πως οι δήθεν …«νέοι» του Ποταμιού ότι έχουν πολύ πιο σκουριασμένα μυαλά και από τον αρχηγό τους. Πρόκειται για πολιτική κατάντια».