ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μπαϊράκι σήκωσαν από την Πλεύσης Ελευθερίας μέλη της Νεολαίας του κόμματος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, προειδοποιώντας πως το «καράβι» βουλιάζει.

Με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, το μέλος της νεολαίας της Πλεύσης Ελευθερίας και ιδρυτικό μέλος του κόμματος, Μιχάλης Κριθαρίδης, ανακοίνωσε την αποχώρηση του καταγγέλλοντας τόσο την πολιτική στάση του κόμματος, αλλά και συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα σε αυτό.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «οι εργαζόμενοι του κόμματος ας πούμε, εργάζονταν στο κόμμα σε συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα! Δούλευαν υπερωράρια, ενώ τις υπερωρίες και τα έξοδα κίνησης, τους τα παρακρατούσαν υπέρ του κόμματος βεβαίως βεβαίως!»

Συνεχίζοντας κάνει λόγο για απαράδεκτες συμπεριφορές μέσα στο κόμμα. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Ακόμη υφίσταντο σχεδόν σε καθημερινή βάση μια απαράδεκτη συμπεριφορά μέσα σε ένα κόμμα το οποίο υποτίθεται πρέσβευε και διακήρυττε τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες και δημιουργήθηκε για να προστατέψει την κοινωνία και τους ανθρώπους».