ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Διαβάστε τις προβλέψεις των ζωδίων για το 2017 από την αστρολόγο, Αλεξάνδρα Καρτά.

ΚΡΙΟΣ

Η χρονιά αυτή μπορεί να χαρακτηριστεί σταθμός στη ζωή σας. Ο Δίας απέναντι από το ζώδιό σας, από τον περασμένο Σεπτέμβριο, θα σας δώσει ευκαιρίες, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και σε επαγγελματικό. Για πολλούς από σας θα υπάρξει μια επανεκκίνηση στη ζωή σας. Ένα νέο ξεκίνημα, λοιπόν, θα καθορίσει σημαντικά την πορεία σας, θα γκρεμίσει παλιές συνήθειες και πρόσωπα και θα να χτίσει τη νέα σας κατάσταση. Μία επαγγελματική συνεργασία θα δώσει νέο νόημα στην έννοια της καριέρας σας, ανοίγοντας τον κοινωνικό σας κύκλο. Από τις πρώτες μέρες του καλοκαιριού του 2017 θα αρχίσετε να διώχνετε πολλά πρόσωπα και πράγματα, αφήνοντας μόνο ό,τι πραγματικά είναι κατάλληλο για σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το μεγαλύτερο μέρος του 2017 θα κληθείτε να διαχειριστείτε αλλαγές που συμβαίνουν στον εργασιακό σας χώρο. Μία νέα εργασία ή μία αλλαγή συνθηκών στην ήδη υπάρχουσα είναι πολύ πιθανόν να συμβεί. Οι σχέσεις ολοκληρώνονται μέσα από μια διαδικασία ανανέωσης και σταθερών συναισθημάτων, που φτάνουν στον ζητούμενο προορισμό. Η δημιουργικότητά σας ανθεί και νιώθετε έτοιμοι να δείτε να γεννιέται κάτι το οποίο θα έχει την προσωπική σας σφραγίδα. Θα βελτιώσετε την καθημερινότητα αλλά και την υγεία σας, όταν καταλάβετε –από τους πρώτους κιόλας μήνες της νέας χρονιάς– ότι ο οργανισμός σας χρειάζεται τη φροντίδα που του έχετε στερήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα είναι μία χρονιά γεμάτη από υπευθυνότητα και, πάνω από όλα ωριμότητα, για ό,τι μέχρι τώρα αμελούσατε. Η παρουσία του Κρόνου απέναντι από το ζώδιό σας δεν θα αφήσει κανέναν από σας να ξεφύγει από τις υποχρεώσεις του. Οι αποχωρήσεις ατόμων θα από τη ζωή σας είναι μια διαδικασία απαραίτητη, ώστε να σας κάνει γνωστό το σύμπαν πως δεν υπάρχει πάντα συμβατότητα, αν δεν γίνεται προσπάθεια και από τις δύο πλευρές.

Η φιγούρα ενός ώριμου συντρόφου θα σας κάνει να δείτε με άλλα μάτια τη μέχρι τώρα ζωή σας, ενώ θα ολοκληρώσετε μαζί του ένα όραμά σας. Το φθινόπωρο έρχεται δυναμικά και ανοίγει μια νέα εποχή στην εργασία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα χρονιά σάς κάνει ανήσυχους σε ό,τι αφορά ένα ακίνητο ή την αλλαγή κατοικίας. Πολύ πιθανόν να σκεφτείτε πολύ σοβαρά να πραγματοποιήσετε έναν γάμο ή μια συμβίωση και θα γίνει πιο οριστική αυτή σας η απόφαση στο τέλος του καλοκαιριού. Νέα επαγγελματικά σχέδια θα πάρουν σάρκα και οστά και πολύ πιθανόν να αυξηθούν τα εισοδήματά σας κατά το δεύτερο ήμισυ του χρόνου. Μετά τον Οκτώβριο του 2017 είναι καλό να μπείτε στη διαδικασία μίας ανασκόπησης γεγονότων που έχουν συμβεί στη ζωή σας μέχρι τώρα. Αυτό θα σας βοηθήσει να «κλειδώσετε» τις σωστές αποφάσεις που σας αντιπροσωπεύουν και σας γεμίζουν με ψυχική ικανοποίηση.

ΛΕΩΝ

Απ’ ό,τι φαίνεται, το 2017 θα σας προσφέρει πολλά ταξίδια, γόνιμη επικοινωνία, πλούσια διδασκαλία και τυχερά συμβόλαια. Όλα αυτά θα έχουν έναν απώτερο σκοπό, που μεταφράζετε σε ολοκλήρωση για κάτι το οποίο εσείς θεωρείτε πολύ σημαντικό. Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς θα έχετε να αντιμετωπίσετε καταστάσεις που θα σας ολοκληρώσουν, συναισθηματικά και υλικά. Όσο θα κυλά το νέο έτος, θα αποκτάτε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θάρρος. Το αύριο για σας έχει προοπτική αναμφισβήτητα καλύτερη από το χθες και πολύ πιθανόν να υλοποιήσετε κάποιες ιδέες σας που είχαν «παγώσει» στο πέρασμα του χρόνου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι πλέον η ζωή σας δεν θα παραμείνει ίδια. Θα σας ανταμείψει ο χρόνος, αν ήσασταν μέχρι τώρα καλοί μαθητές. Το σύμπαν, εξάλλου, σας έδωσε πολλά και χρήσιμα εφόδια, ώστε να αντεπεξέλθετε στον επόμενο κύκλο ζωής. Οι άνθρωποι που θα μείνουν τώρα δίπλα σας έχουν το ταλέντο να σας κατευθύνουν και να σας φροντίσουν –κυρίως ψυχικά. Το καλοκαίρι αυτό θα είναι πρόδρομος οριστικών αλλαγών, που θα ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Ιδίως οι γεννημένοι από 30/8 έως 3/9 θα έχετε την ευκαιρία μιας εκ βαθέων μεταμόρφωσης, ενώ δεν θα λείψουν οι νέοι πρωταγωνιστές στη ζωή σας. Η υλική και πνευματική τύχη είναι δεδομένη.

ΖΥΓΟΣ

Τίποτε πλέον δεν θα σας θυμίζει τα παλιά. Ο Δίας, ο Ουρανός και ο Πλούτωνας έχουν επιδοθεί σε ένα πολύ καθοριστικό έργο, που σας μεταλλάσει με αργό και σταθερό τρόπο. Δεν θα υπάρξει, βέβαια, πισωγύρισμα σε ό,τι ολοκληρωθεί. Οι σχέσεις σας θα αλλάξουν και πολλές θα χαθούν στη δίνη των εξελίξεων. Ο Δίας στο ζώδιό σας έως τον Οκτώβριο του 2017 θα σας δείξει ότι οι επιλογές που θα έχετε θα είναι πολλές, σε σημαντικά θέματα, κάτι που μεταφράζεται σε επαγγελματικές, προσωπικές και οικογενειακές επιτυχίες. Στα επαγγελματικά σας από το φθινόπωρο θα μπορέσετε με πιο ευκολία να διεκδικήσετε καλύτερες προοπτικές, ιδίως σε οικονομικές απολαβές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η χρονιά αυτή στο μεγαλύτερο μέρος της θα σας κάνει να ζείτε με καταστάσεις που αφορούν στα περασμένα χρόνια. Μετά την άνοιξη θα υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες, ώστε να περάσετε στην ολοκλήρωση των σχεδίων σας. Με γνώμονα πάντα αυτά που σας έχουν δυναμώσει πνευματικά και ψυχικά, θα προχωρήσετε μετά το καλοκαίρι σε έναν νέο κύκλο ζωής, με πολλές ευκαιρίες και τύχη. Βέβαια, τίποτα δεν θα αναπτυχθεί σωστά, αν και εσείς δεν έχετε πράξει δίκαια κατά το παρελθόν. Έτσι θα βλέπετε να ανθεί ό,τι είχατε σπείρει τα τελευταία χρόνια. Μετά το καλοκαίρι του 2017, έχοντας σας την εύνοια του Δία, θα βρείτε νέους δρόμους δράσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια έντονα μεταβατική χρονιά θα αποδειχθεί το 2017 για σας. Ο Κρόνος εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σας, τουλάχιστον έως τις 20 Δεκεμβρίου 2017, και φροντίζει τα ξεκαθαρίσματα με ό,τι δεν έχει θέση στη ζωή σας. Ιδίως αν είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, θα υπάρξουν αλλαγές σε κάθε τομέα. Βέβαια, η παρουσία του Δία στον Ζυγό έως τις 10 του Οκτώβρη θα φέρει νέες γνωριμίες, θα σας δίνει δύναμη, όταν αυτό θα είναι το ζητούμενό σας, και θα σας δημιουργεί νέους συναισθηματικούς δεσμούς. Τα πρόσωπα που θα είναι δίπλα σας θα μοιραστούν με σας κάτι ξεχωριστό. Αν θελήσετε να κάνετε κάποιο νέο επαγγελματικό διάβημα, επιδιώξτε μία ριζική αλλαγή, πέρα από τα καθιερωμένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η χρονιά αυτή θα φέρει κάποια αστάθεια σε ό,τι σας απασχολεί έντονα. Οι συνθήκες θα είναι πάντα διφορούμενες, σε σημείο ώστε να μην μπορείτε εύκολα να διακρίνεται την αλήθεια από το ψέμα μιας κατάστασης. Θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες επαγγελματικής ανόδου, ιδίως μέχρι το φθινόπωρο, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τη στιγμή των αποφάσεων. Η χαρά και η λύπη θα ακολουθούν η μία την άλλη, χωρίς να έχετε τον απαιτούμενο χρόνο να αφομοιώσετε μέσα σας τα γεγονότα. Στο τέλος αυτής της χρονιάς θα καταλάβετε με περίτρανο τρόπο ποιοι βρίσκονται ουσιαστικά δίπλα σας και ποιοι ήρθαν απλώς… για να πιούν έναν και μόνο καφέ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντική χρονιά για σας. Ίσως, μάλιστα, αναλάβετε νέες ευθύνες, που θα σας βοηθήσουν να παίξετε έναν πολύ σημαντικό ρόλο-κλειδί, ακόμη και μέσα από πολιτικά και φιλοσοφικά κινήματα. Νέοι άνθρωποι σας θα φέρουν καρμικές προκλήσεις και νέα διάσταση σε ό,τι για χρόνια ζητούσε να αναγεννηθεί. Βέβαια, τον Φεβρουάριο και τον Αύγουστο οι εκλείψεις στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα θα επιφέρουν μια μεγάλη ψυχολογική πίεση, η οποία θα προέλθει από γεγονότα που δεν θα μπορέσετε να ελέγξετε. Η δημόσια εικόνα σας γίνεται πιο ισχυρή από το φθινόπωρο, οπότε θα κάνετε σωστότερες επαγγελματικές κινήσεις, ενώ θα προσπαθήσετε να εδραιώσετε τη θέση σας, με γερά πατήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη συνεχίζει να επηρεάζει το ζώδιό σας, κυρίως σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα. Αν έχετε να αντιμετωπίσετε νομικές υποθέσεις, καλός είναι ένας συμβιβασμός. Οι ανοικτές προκλήσεις θα σας φέρουν εντάσεις που δεν θα είναι προς το συμφέρον σας. Βοηθητικός θα είναι για σας ο Δίας από το φθινόπωρο, που θα ανανεώσει τη συναισθηματική σας έκφραση και θα συναντήσετε ανθρώπους με τους οποίους μιλάτε την ίδια γλώσσα. Βέβαια, πρέπει να ξέρετε ότι η παραμονή του Ποσειδώνα στο ζώδιό σας σάς παραπλανά, σε σημείο ώστε να μην μπορείτε να διακρίνετε τις πραγματικές προθέσεις των άλλων απέναντί σας.