ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σύμμαχοι – 1942: Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος… Για τους κατασκόπους Μαξ Βέιταν (Μπραντ Πιτ) και Μαριάν Μποσεζούρ (Μαριόν Κοτιγιάρ), ειδήμονες στην εξαπάτηση και τις δολοφονίες, το κλειδί της επιβίωσής τους είναι η απόκρυψη από όλους της πραγματικής τους ταυτότητας και η αποφυγή κάθε συναισθηματικής εμπλοκής.

Σύμμαχοι

Captain Fantastic του Ματ Ρος – Το «Captain Fantastic», με πρωταγωνιστή τον καταπληκτικό Βίγκο Μόρτενσεν, χρησιμοποιεί την ιστορία μιας εκκεντρικής οικογένειας για να μιλήσει για το πώς είναι να έχεις ιδανικά σε έναν κόσμο που χάνει ολοένα και πιο γρήγορα τα δικά του, τι σημαίνει να είσαι γονιός και τι αφήνεις πίσω για να μπορέσεις να μεγαλώσεις.

Captain Fantastic του Ματ Ρος

Σφαγείο – Σε έναν κόσµο όπου υπάρχει πάντα σκοτάδι, ακόµα και µέσα στην ηµέρα, η ρεπόρτερ κτηµατοµεσιτικών θεµάτων Τζούλια Τάλµπεν θα δει τις ισορροπίες της ζωής της να ανατρέπονται, όταν δολοφονείται βάναυσα η οικογένειά της.

Σφαγείο

Το Κυνήγι των Χαμένων Βελανιδιών – Ο Φράνκι είναι ένας σκίουρος με άψογη αίσθηση του στυλ. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον ζωολογικό κήπο μαθαίνει πως μια εταιρεία σκοπεύει να καταστρέψει το δάσος από το οποίο κατάγεται. Γρήγορα, θα συγκεντρώσει μια ομάδα προκειμένου να σταματήσει τα σχέδια της εταιρείας.

Το Κυνήγι των Χαμένων Βελανιδιών

Τρεχάτε ποδαράκια μου – Ο Όζι, ένα φιλικό και καλόκαρδο μπιγκλ θα δει την ειδυλλιακή του ζωή να αναστατώνεται, όταν η οικογένεια του αποφασίζει να κάνει ένα ταξίδι στην Ιαπωνία. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα: δεν επιτρέπονται τα σκυλιά!

 

 Τρεχάτε ποδαράκια μου

Gimme Danger – Οι The Stooges ήταν ένα rock ‘n’ roll συγκρότημα που ξεπήδησε μέσα από την «πολιτιστική επανάσταση» των ‘60s, προερχόμενοι από το Αν Άρμπορ του Μίσιγκαν. Το δυναμικό και επιθετικό ροκ που έπαιξαν έφτανε για να βάλει φωτιά στο μουσικό τοπίο της εποχής εκείνης.

Gimme Danger

Ο Χορευτής – Η ταινία Ο ΧΟΡΕΥΤΗΣ είναι μια, χωρίς προηγούμενο, ματιά στη ζωή της σύνθετης προσωπικότητας του Σεργκέι Πολούνιν, που έκανε το μπαλέτο viral στο internet.

 Ο Χορευτής

Μπαμπάς – Ο δεκάχρονος Νορί και ο πατέρας του, Γκεζίμ, ζουν πουλώντας τσιγάρα στο Κόσοβο της δεκαετίας του ’90, πριν τον πόλεμο. Ο Γκεζίμ δεν θέλει ούτε ν’ ακούσει για τη μητέρα του Νορί.

 

Μπαμπάς

athensmagazine.gr