ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την εκτίμηση ότι το 2019 θα κλείσει ο κύκλος του Γιάννη Μπουτάρη και θα υπάρξει πολιτική αλλαγή στο Δήμο Θεσσαλονίκης εξέφρασε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και βουλευτής της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, προσθέτοντας πως θα είναι ανάμεσα στους υποψήφιους δημάρχους για τις επόμενες δημοτικές εκλογές.

«Το όνομα μου ήταν, είναι και θα είναι μέσα στους υποψηφίους δημάρχους καθώς δίνω συνεχώς το παρών στο δημοτικό συμβούλιο και γνωρίζω τα προβλήματα της πόλης. Πιστεύω ότι ολοκληρώνεται ο κύκλος Μπουτάρη το 2019 και θα υπάρξει πολιτική αλλαγή στο δήμο Θεσσαλονίκης», δήλωσε ο κ.Καλαφάτης σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ – ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 FM».

«Στόχος μου είναι μέχρι το 2019 να αναδείξω τις αδυναμίες της διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης και να προβάλλω τις δικές μας προτάσεις. Θα κάνω το καθήκον μου. Είμαι εδώ για να φύγει ο Μπουτάρης και να υπάρξει μια άλλη κατάσταση με τη δική μας νοοτροπία», πρόσθεσε.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εντάξει» κατηγόρησε τον Γιάννη Μπουτάρη για μηδενικό έργο μέσα στο τρέχον έτος.

«Εάν η διοίκηση Μπουτάρη έπρεπε να καταθέσει πόθεν έσχες των έργων που πραγματοποίησε μέσα στο 2016 θα ήταν μηδενικό. Μια κενή σελίδα. Οι δημοσιογράφοι που κάνετε αυτό το ρεπορτάζ θα τελειώνατε σε 5 λεπτά και θα πηγαίνατε διακοπές», τόνισε ο κ. Καλαφάτης μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM».