ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Διάλογο με τους καταστηματάρχες της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερίου Κορδελιού είχε χθες ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας.

            Στο επίκεντρο της συζήτησης, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Θ.Ε.ΠΑ.Ν., τέθηκαν μια σειρά από προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική αγορά και ζητήθηκε η παρέμβαση του δημάρχου για την επίλυσή τους.

Όπως τόνισαν οι καταστηματάρχες, ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικές επιχειρήσεις είναι τα συνεχή κρούσματα κλοπών, ζητώντας την  άμεση ενίσχυση της αστυνόμευσης της περιοχής προκειμένου να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας και να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία της τοπικής αγοράς. Επίσης ζητήθηκε η ενίσχυση και επέκταση του φωτισμού στα κεντρικά σημεία του Ελευθερίου Κορδελιού, η καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων και θέματα τόνωσης της αγοραστικής κίνησης.

            “Ακούσαμε και καταγράψαμε τα προβλήματα, ενώ παράλληλα ενημερώσαμε τους επαγγελματίες για τις ενέργειες στις οποίες έχουμε προβεί αναφορικά με την ενίσχυση της αστυνόμευσης και των περιπολιών από την Ελληνική Αστυνομία, τα υπό δρομολόγηση έργα ηλεκτροφωτισμού και άλλα θέματα, ώστε η τοπική επιχειρηματικότητα να καταφέρει να ορθοποδήσει και να αναπτυχθεί” δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας και πρόσθεσε: “Η στήριξη στους τοπικούς επιχειρηματίες, οι οποίοι αποτελούν τον στυλοβάτη της τοπικής οικονομίας, είναι αδιαπραγμάτευτη και αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τη δημοτική μας αρχή η συνέχιση αυτού του γόνιμου και εποικοδομητικού διαλόγου, ώστε να δρομολογηθούν άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις”.