ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
φώτο eurokinissi.gr
Κορύφωση των δράσεων αλληλεγγύης από το Δήμο Θερμαϊκού με ενίσχυση, 270 οικογενειών που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα έχουμε τις ημέρες τον Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Δέματα με κρεατικά και βασικά είδη διατροφής διανέμονται από το κοινωνικό παντοπωλείο σε μία προσπάθεια της διοίκησης του Γιάννη Μαυρομάτη να τηρήσει τη δέσμευση του για την ενίσχυση των δομών πρόνοιας της Αντιδημαρχίας Αλληλεγγύης και Πρόνοιας.
Σημειώνεται ότι, σε περιπτώσεις αδυναμίας πρόσβασης των δικαιούχων στα σημεία διανομής, εργαζόμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» πραγματοποιούν κατ’  οίκον διανομή της βοήθειας.
Σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Θοδωρή Τζέκο, «το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Θερμαϊκού συνεχίζει τη δραστηριότητά του με τη διανομή τροφίμων σε 270 άπορες οικογένειες του δήμου μας και με την υποστήριξη των κοινωνικών συσσιτίων. Όπως θα ενημερωθούν και οι δικαιούχοι του προγράμματος, στις 4 και 5 Ιανουαρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί η γιορτινή διανομή τροφίμων από το κοινωνικό παντοπωλείο βασιζόμενη στους δικούς του πόρους και στις προσφορές εθελοντών φυσικών ή νομικών προσώπων. Ταυτόχρονα η επιτροπή διαχείρισης επεξεργάζεται τις αιτήσεις δημοτών για τη συγκεκριμένη δομής ώστε να προκύψουν οι δικαιούχοι του 2017».
φωτογραφεία αρχείου: eurokinissi.gr