ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Χριστουγεννιάτικα δέματα συνολικά 11 τόνων με κρεατικά και βασικά είδη διατροφής για το εορταστικό τραπέζι, διανεμήθηκαν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαγκαδά σε 1010 οικογένειες συνδημοτών μας.

Η Διοίκηση του Δήμου Λαγκαδά τηρώντας τη δέσμευσή της για την ενίσχυση των δομών πρόνοιας και του κοινωνικού δικτύου του Δήμου, στηρίζει αποκλειστικά με δικές του δαπάνες τη λειτουργία του κοινωνικού παντοπωλείου, ενισχύοντας κάθε χρόνο και περισσότερο τις δράσεις του.

Το πρόγραμμα υλοποιείται από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και λειτουργεί στην έδρα του Δήμου μας, τον Λαγκαδά και περιφερειακά σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές μας Κοινότητες.

3pantopoleio

Σημειώνεται ότι στις περιπτώσεις που υπάρχει αδυναμία πρόσβασης στα σημεία διανομής της παροχής, κοινωνικοί λειτουργοί του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» πραγματοποιούν κατ΄οίκον διανομή στους δικαιούχους του προγράμματος.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στο προσωπικό του Δήμου Λαγκαδά, στο Εθελοντικό Σώμα Ελλήνων Πυροσβεστών Αναδασωτών (ΕΣΕΠΑ) Λαγκαδά και σε όλους τους εθελοντές μας για την πολύτιμη βοήθειά τους στην προετοιμασία και τη διανομή των πακέτων.

Όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου και τις προϋποθέσεις ένταξης σε αυτό, μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Πρόνοιας του Δήμου Λαγκαδά.