ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Για τρίτη μέρα παραμένουν κλειστά τα Πανεπιστήμια της Θεσσαλονίκης, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Αναλυτικά, αναστέλλονται τα μαθήματα και όλες οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας αλλά και στο ΑΤΕΙΘ.

Το Φοιτητικό Αναγνωστήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης θα λειτουργήσει κανονικά σύμφωνα με το πρόγραμμα, ενώ η Π.Φ. Λέσχη θα συνεχίσει να λειτουργεί σύμφωνα με προηγούμενη ανακοίνωση. Όλες οι υπηρεσίες του Πανεπιστημίου θα λειτουργήσουν κανονικά, αλλά η ώρα προσέλευσης όλων των υπαλλήλων λόγω των καιρικών συνθηκών ορίζεται περίπου στις 9:00 πμ.

Η λειτουργία των υπηρεσιών των περιφερειακών εγκαταστάσεων, εκτός κεντρικής πανεπιστημιούπολης, θα γίνει με απόφαση των Κοσμητόρων και Προέδρων των αντίστοιχων Τμημάτων.

Αντίστοιχα, μαθήματα δε θα πραγματοποιηθούν σήμερα και αύριο ούτε στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, επειδή η ουσιαστική αδυναμία επαρκούς λειτουργίας των συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης, καθιστά δυσχερή έως αδύνατη την προσέλευση πολλών φοιτητών και του συνόλου του προσωπικού. Όσοι εργαζόμενοι αποδεδειγμένα αντιμετωπίσουν πρόβλημα μετακίνησης θα θεωρούνται δικαιολογημένοι.

Μάλιστα ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου, Αχιλλέας Ζαπράνης ανακοίνωσε χθες και τη μετάθεση της εξεταστικής.

Τέλος, παρατείνεται η αναστολή της εκπαιδευτικής διαδικασίας και στο ΑΤΕΙΘ μέχρι και αύριο 13 Ιανουαρίου 2017 των δυσμενών καιρικών συνθηκών.