ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου και ώρα 12.30 π.μ. το πρώτο από τα δυο Μηχανήματα Διάνοιξης Σηράγγων (ΤΒΜ), ο Μετροπόντικας, θα φτάσει στο σταθμό ΑΝΑΛΗΨΗ, ολοκληρώνοντας την διάνοιξη της πρώτης σήραγγας της Βασικής Γραμμής του Μετρό Θεσσαλονίκης.

Την ολοκλήρωση της διάνοιξης της πρώτης σήραγγας θα παρακολουθήσουν ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης, ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Α.Ε. καθηγητής Γιάννης Μυλόπουλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αττικό Μετρό Α.Ε. κ. Θόδωρος Παπαδόπουλος καθώς και στελέχη της Αττικό Μετρό Α.Ε. και της αναδόχου κοινοπραξίας.
Πρόκειται για επιβεβαίωση του ρεπορτάζ της KARFITSA που έγραφε ότι ο κ. Σπίρτζης την ερχόμενη Πέμπτη θα βρεθεί τη Θεσσαλονίκη και μεταξύ άλλων το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη στα γραφεία της εταιρίας «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» σύσκεψη με τους υπηρεσιακούς και πολιτικούς παράγοντες της εταιρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Σπίρτζης αναμένεται να συναντηθεί και με δημάρχους της Θεσσαλονίκης προκειμένου να συζητήσει το σχέδιό του για τη δημιουργία νέου φορέα αστικών συγκοινωνιών στην Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ:

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ KARFITSA: Στη Θεσσαλονίκη (ξανά) ο Χρήστος Σπίρτζης!