ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
φωτο Maxwill Solutions

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και άλλοι οκτώ έχουν τραυματιστεί από τα πυρά ενόπλου στο διεθνές αεροδρόμιο Fort Lauderdale-Hollywood της Φλόριντα, στις ΗΠΑ, σύμφωνα με όσα αναφέρει το CNN και άλλα διεθνή ΜΜΕ.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για επίθεση στον τερματικό σταθμό 2, για πανικό εντός του αεροδρομίου και για επιστροφή των επιβατών που μόλις είχαν αφιχθεί στα αεροσκάφη τους.

Κάποια ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο δράστης, ο οποίος έδρασε μόνος, συνελήφθη και κρατείται και άλλα ότι έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικών. Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα.

Στο αεροδρόμιο είχε μόλις προσγειωθεί και ο Ari Fleischer, πρώην γραμματέας του Τζορτζ Μπους ο οποίος έγραψε στο Twitter:

«Έπεσαν πυροβολισμοί και όλοι έτρεχαν. Όλα φαίνονται ήρεμα τώρα, αλλά η αστυνομία δεν επιτρέπει σε κανέναν να βγει από το αεροδρόμιο. Τουλάχιστον όχι στο σημείο που βρίσκομαι εγώ».

Παρότι επισήμως οι Αρχές κάνουν λόγο για πέντε νεκρούς, εκφράζονται φόβοι ότι ο απολογισμός των θυμάτων είναι πολύ μεγαλύτερος.

Πηγή cnn.gr