ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την αντίδραση του εξέφρασε ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης για την αναφορά του στην επιστολή του προέδρου της Μακεδονικής Βιομηχανίας Πυροτεχνημάτων στον σύλλογο σχετικά με το σόου πυροτεχνημάτων στην πλατεία Αριστοτέλους που ανατέθηκε από το ΕΒΕΘ σε αθηναϊκή εταιρεία.

«Με έκπληξη διαπιστώσαμε, από δημοσιεύματα, ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης συμμετέχει στη ρίψη πυροτεχνημάτων, στο πλαίσιο σόου που θα γίνει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην πλατεία Αριστοτέλους.

Μεγαλύτερη έκπληξη αποτέλεσε η ανακοίνωση του Προέδρου της εταιρίας «Μακεδονική Βιομηχανία Πυροτεχνημάτων» κου Άγγελου Καραγιαννόπουλου, ο οποίος διαμαρτύρεται προς τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης ότι δεν επιλέξαμε την συγκεκριμένη εταιρία, για το παραπάνω σόου.

Καλό θα ήταν ο Πρόεδρος της εταιρίας «Μακεδονική Βιομηχανία Πυροτεχνημάτων» κ. Άγγελος Καραγιαννόπουλος, πριν διαμαρτυρηθεί δημόσια, να έχει πραγματική πληροφόρηση και εικόνα των πραγμάτων.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ουδεμία σχέση έχει με το σόου ρίψης πυροτεχνημάτων που θα γίνει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη», αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης στην ανακοίνωση του.