ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

xioni

Σε ετοιμότητα βρίσκονται όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Θερμαϊκού καθώς και οι εμπλεκόμενοι φορείς για την αντιμετώπιση κινδύνων, από πλημμύρες, χιονοπτώσεις και παγετό την ενόψει της φετινής χειμερινής περιόδου.

Στις 31 Οκτωβρίου συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου με θέμα τη λήψη μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας ενόψει της χειμερινής περιόδου.

Ο πρόεδρος του Σ.Τ.Ο. Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Φεστερίδης αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, δήλωσε ότι ο Δήμος είναι σε πλήρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση έκτακτων καιρικών φαινομένων, ο κ  Φεστερίδης τόνισε ότι «Θέτουμε ως μέλημά μας την προστασία των πολιτών».

Επίσης η επέμβαση των δημοτικών υπηρεσιών θα γίνεται εγκαίρως και θα είναι άμεση σε όλη την διάρκεια του χειμώνα σε συνεννόηση πάντα και με τους εμπλεκόμενους φορείς.

Στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου  συμμετείχαν  φορείς υπηρεσιών,  οι οποίοι κατέθεσαν της απόψεις και της προτάσεις τους με στόχο την μεταξύ τους συνεργασία σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Το Δήμο Θερμαϊκού εκπροσώπησαν ο προϊστάμενος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, κ. Ανδρέας Δουφεξής,, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Γεώργιος  Καριώτης και Θεόδωρος Ζδούκος, το μέλος της Ενδοδημοτικής Επιτροπής Π.Π. κ. Εμ. Βεργίδης, η πρόεδρος της Τ.Κ. Περαίας κ. Κάλφα Σουλτάνα. Επίσης συμμετείχαν από πλευράς φορέων

από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας -Θράκης η κα. Ε. Τσιβούλη και ο κ. Ν. Μοσχοβίτης, από το Δασαρχείο η κα. Δ. Μαυρογονάτου και ο κ. Γ. Ξυνογαλάς από τα Αστυνομικά Τμήματα Θερμαϊκού κ. Ν. Τζιόλας , Επανομής κ. Ι. Βαρδακάρης , Ν. Μηχανιώνας κ. Γκαιτατζής, από το Α’ Λιμεναρχείο Ν. Μηχανιώνας ο κ. Γ. Μακρής, από το Σύνδεσμο Αποστράτων και Σωμάτων ασφαλείας Δ. Θερμαϊκού κ. Ι. Καραθάνος, από τον Ο.Α.Σ.Θ. ο κ. Ι. Σαββίδης και από της Εθελοντικές Οργανώσεις Ο.Φ.Κ.Α.Θ. κ. Χ. Ράμμος από  Ε.Θ.Ο.Π.Α.ΚΕ. κ. Χ. Χαρδαλιάς.