ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Χαιρετισμό στο συνέδριο της ΚΕΔΕ πραγματοποίησε και ο Γ. Παπαδόπουλος ο οποίος είναι σύμβουλος του Προέδρου Τραμπ για θέματα εξωτερικής πολιτικής. Όπως τόνισε «η Ελλάδα και η Αμερική, ήταν, είναι και θα παραμείνουν φίλοι και σύμμαχοι».

Αναλυτικά ο Γ. Παπαδόπουλος σημείωσε: Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον κύριο Πατούλη, ο καλός μου φίλος εδώ, ο διοργανωτής του συνεδρίου, για την ευγενή του πρόσκληση και τα εκλεκτά μέλη της ελληνικής κυβέρνησης. Και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Άνθιμο.

Οι  Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής προσβλέπουν σε μια στενή σχέση με την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό. Η ελληνοαμερικανική κοινότητα είναι μια γέφυρα ανάμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και τον ελληνισμό της Ελλάδας και της Κύπρου.

Ο ελληνισμός μεγαλούργησε στις Ηνωμένες Πολιτείες περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου. Η ελεύθερη οικονομία και η δημοκρατία, επιτρέπουν στους Έλληνες να προοδεύσουν. Το μέλλον της Ελλάδας θα είναι λαμπρό, στηριζόμενο σε αυτές τις αξίες.

Η Ελλάδα και η Αμερική, ήταν, είναι και θα παραμείνουν φίλοι και σύμμαχοι. Σας εύχομαι ένα καλό συνέδριο και σας ευχαριστώ πάρα πολύ που με δεχτήκατε εδώ να τα πω μπροστά σας