ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
(AP Photo/Charles Krupa, File)

Δημόσια συγγνώμη εξέφρασε η γνωστή εταιρεία αθλητικών Adidas για το «αναίσθητο email» που απέστειλε το πρωί της Τρίτης στους συμμετέχοντες στον μαραθώνιο της Βοστώνης το 2013, συγχαίροντας τους δρομείς «που επέζησαν» από τον αγώνα της Δευτέρας.

Το σχετικό email της εταιρείας ανέφερε τα εξής: «Συγχαρητήρια, που επιβιώσατε στο μαραθώνιο της Βοστώνης»! Μόλις τέσσερα χρόνια από τη βομβιστική επίθεση στον μαραθώνιο το 2013, όπου σκοτώθηκαν τρία άτομα και τραυματίστηκαν πάνω από 260 άνθρωποι, το email χλευάστηκε και κατακρίθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας την άμεση απάντηση και τη δημόσια συγγνώμη από την εταιρεία αθλητικών ενδυμάτων.

«Λυπούμαστε απίστευτα», δήλωσε η Adidas σε δήλωσή της. «Σαφώς, δεν υπήρχε καμία σκέψη να δοθεί τέτοιο γραμμή θέματος στο αναίσθητη email που αποστείλαμε την Τρίτη. Ζητάμε συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μας. Ο Μαραθώνιος της Βοστώνης είναι ένα από τα πιο εμπνευσμένα αθλητικά γεγονότα στον κόσμο. Κάθε χρόνο θυμόμαστε την ελπίδα και την ανθεκτικότητα της κοινότητας που συνδράμει στον αγώνα σε αυτή την εκδήλωση».

adidas-sorry

adidas1

adidas-josh

adidas2