ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σε οκτώ συλλήψεις προέβησαν τις τελευταίες 24 ώρες άντρες του αστυνομικού σώματος της Θεσσαλονίκης για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούνται για την αντιμετώπιση της εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν οκτώ άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες, για παραβάσεις του Νόμου “Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών”.

Μεταξύ των συλληφθέντων συμπεριλαμβάνονται:

– 20χρονος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., χθες το βράδυ, στην περιοχή της Μενεμένης, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μικροδέμα ηρωίνης συνολικού βάρους 12,5 γραμμαρίων.

– τέσσερις αλλοδαποί και ένας ημεδαπός, ηλικίας 16 έως 24 ετών, ο οποίοι συνελήφθησαν μεμονωμένα από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης, χθες βράδυ, στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αγίου Γεωργίου, στο κέντρο της πόλης, για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων. Συνολικά, βρέθηκε και κατασχέθηκε, κάνναβη συνολικού βάρους 62 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.