ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στο πλαίσιο εντοπισμού και σύλληψης φυγόποινων ατόμων, αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, κατά το τελευταίο 24ωρο, στο Νομό Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν συνολικά επτά άτομα.

Ενδεικτικά:

Απογευματινές ώρες χθες (21-11-2016), συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων, 48χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης (5) ετών και (10) μηνών, για διακεκριμένες κλοπές εν απόπειρα και τελειωμένες κατ’ εξακολούθηση.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα, συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, 37χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (3) ετών και (3) μηνών για απόπειρα ληστείας.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σταυρουπόλεως, συνελήφθη μεσημβρινές ώρες της 21-11-2016, 45χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.