ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

«Κάναµε ήδη τις αλλαγές µας στα µέσα του χρόνου και µε αυτήν την οµάδα θα πορευτούµε και τον επόµενο» είπε ο δήμαρχος απαντώντας σε ερώτηση για ανασχηματισμό στη διοίκηση του…

«Γαλατικό χωριό», χαρακτήρισε τον δήµο Πυλαίας Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης μιλώντας στην εφημερίδα karfitsa «κάνοντας ταμείο» του έργου του, τη χρονιά που έφυγε. Εξήγησε ότι «σε εποχές, όπου οι περικοπές στα κονδύλια των δήµων ξεπερνούν το… 60% και πολλοί δήµαρχοι δεν µπορούν να «κλείσουν» ούτε τους προϋπολογισµούς τους, εµείς εδώ στο… γαλατικό µας χωριό, το δήµο Πυλαίας-Χορτιάτη συνεχίζουµε να υλοποιούµε όσα που υποσχεθήκαµε στους πολίτες».

Σύµφωνα µε τις δεσµεύσεις του κ. Καϊτεζίδη και της διοίκησης του «η ∆ηµοτική Πινακοθήκη στο Πολιτιστικό Κέντρο Πανοράµατος, ολοκληρώθηκε πρόσφατα και ξεκίνησε τη λειτουργία της µε την πρώτη έκθεση. Έγινε η ανακαίνιση του Πέτρινου στην Πυλαία, όπου κάναµε πρόσφατα τη συζήτηση µε τους πολίτες της περιοχής στο πλαίσιο του «Συζητώ µε τον δήµαρχό µου» και θα φιλοξενηθεί η Κινηµατογραφική Λέσχη και το νέο σύγχρονο κτήριο που στεγάζεται η ∆ΕΥΑΧ στο Ασβεστοχώρι. Επίσης, το Λαογραφικό Μουσείο στο Πανόραµα, η ∆ηµοτική Βιβλιοθήκη και το Λαογραφικό της Πυλαίας, η Βιβλιοθήκη και το Θέατρο στο Ασβεστοχώρι, η νέα πλατεία στο κέντρο του Φιλύρου και το Πάρκο Ειρήνης στο Χορτιάτη που εγκαινιάστηκε στις εκδηλώσεις για το Ολοκαύτωµα, καθώς και το νέο κλειστό Γυµναστήριο στο Φίλυρο που βρίσκεται στη τελική ευθεία».

Χωρίς να αναφέρει έργα που… δεν έχουν γίνει στο δήµο, ο δήμαρχος Καϊτεζίδης τόνισε ότι το επιτελείο των αντιδηµάρχων του δεν θα αλλάξει. «Κάναµε ήδη τις αλλαγές µας στα µέσα του χρόνου και µε αυτήν την οµάδα θα πορευτούµε και τον επόµενο».