ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

derveni

Στις 7:30 το πρωί στην Εγνατία Οδό σημειώθηκε σύγκρουση δύο αυτοκινήτων στο ύψος του Δερβενίου και στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Τα περιπολικά που έσπευσαν στο σημείο για να επιληφθούν του ατυχήματος βρήκαν μέσα στο ένα αυτοκίνητο έναν υπήκοο Πακιστάν. Από την αστυνομική έρευνα και από μαρτυρίες προέκυψε ότι στο όχημα επέβαιναν και άλλοι μετανάστες, οι οποίοι μετά τη σύγκρουση τράπηκαν σε φυγή.

Καθώς όλες οι ενδείξεις έδειχναν πως επρόκειτο για περίπτωση λαθροδιακίνησης μεταναστών, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες στην περιοχή πέριξ του ατυχήματος και βρήκαν και άλλους τρεις μετανάστες να περπατούν πάνω στην Εγνατία Οδό. Από την έρευνα προέκυψε πως και αυτοί επέβαιναν στο στο ίδιο αυτοκίνητο.

Η ΕΛ.ΑΣ. πληροφορήθηκε από το ΕΚΑΒ πως το ασθενοφόρο που μετέβη στο σημείο του τροχαίου μετέφερε δύο υπηκόους Βουλγαρίας ελαφρώς τραυματισμένους στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Οι αστυνομικές έρευνες αυτήν τη στιγμή προσανατολίζονται προς την κατεύθυνση της διερεύνησης της τυχόν εμπλοκής των δύο Βουλγάρων στη λαθροδιακίνηση.