ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
φωτογραφία Σάββας Αυγητίδης

Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017 από τις  10:00 μ.μ. έως την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 08:00 π.μ.  θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού διατομής Φ700 στην συμβολή των οδών Μαιάνδρου  και Εσωτερικής Περιφερειακής του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου.

Για τον λόγο αυτό θα υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης  στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Μακρυγιάννη, Ωραιοκάστρου, Δενδροποτάμου, Μοναστηρίου, Εσωτερική Περιφερειακή Οδός , περιοχή Διαλογή Κορδελιού, Λαχαναγορά και ο δρόμος προς τις φυλακές των Διαβατών, καθώς και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς, του Δήμου Παύλου Μελά και Κορδελιού – Εύοσμου.

Οι παραπάνω εργασίες κρίνονται απαραίτητες λόγω των εργασιών αναβάθμισης της εσωτερικής περιφερειακής οδού από την εταιρεία «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.». Θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης ενώ θα υπάρξουν και μεμονωμένες περιπτώσεις που η αποκατάσταση της υδροδότησης θα γίνει αργότερα λόγω ιδιορρυθμίας του δικτύου ύδρευσης.