, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Έρχονται …5 καταπληκτικές κωμωδίες που δεν πρέπει να χάσεις στους κινηματογράφους μέχρι τα Χριστούγεννα!

Η επίσκεψη στον κινηματογράφο θα έπρεπε να έχει κύριο σκοπό την διασκέδαση, πέρα από οτιδήποτε άλλο. Και τι καλύτερο προς αυτή την κατεύθυνση από μια πραγματικά καλή κωμωδία;
Τόνι Έρντμαν – Σε σκηνοθεσία της Μάρεν Άντε και τους Πίτερ Σιμόνισεκ, Σάντρα Χίλερ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, το Τόνι Έρντμαν έρχεται στους κινηματογράφους στις 27 Οκτωβρίου
Τόνι Έρντμαν
Αφερίμ – Το 1835 ένας αστυνομικός και ο γιος του διασχίζουν τη ρουμανική ύπαιθρο, αναζητώντας έναν τσιγγάνο σκλάβο που κατηγορείται πως πλάνεψε τη γυναίκα του τοπικού άρχοντα. Αυτός ο δημόσιος υπάλληλος με υπερβολικό ζήλο, που θυμίζει σερίφη βγαλμένο από οπερέτα, οργώνει με το άλογό του τα άγρια Βαλκάνια και δεν χάνει ευκαιρία να μαθαίνει στο βλαστάρι του το νόημα της ζωής.
Αφερίμ
Η τρελή χαρά – Η νέα ταινία του Πάολο Βίρτζι αφηγείται την ιστορία της απρόβλεπτης και συγκινητικής φιλίας που αναπτύσσεται ανάμεσα στις δύο γυναίκες, καθώς εγκαταλείπουν το ψυχιατρικό ίδρυμα, σε αναζήτηση της αγάπης και της ευτυχίας.
Η τρελή χαρά
Captain Fantastic – Το «Captain Fantastic», με πρωταγωνιστή τον καταπληκτικό Βίγκο Μόρτενσεν, χρησιμοποιεί την ιστορία μιας εκκεντρικής οικογένειας για να μιλήσει για το πώς είναι να έχεις ιδανικά σε έναν κόσμο που χάνει ολοένα και πιο γρήγορα τα δικά του, τι σημαίνει να είσαι γονιός και τι αφήνεις πίσω για να μπορέσεις να μεγαλώσεις.
Captain Fantastic του Ματ Ρος
Ο Αη Βασίλης είναι πολύ λέρα – Ο υποψήφιος για Όσκαρ, Μπίλι Μπομπ Θόρτον επιστρέφει στο ρόλο του Γουίλι Σόουκ, στο «Bad Santa 2», τη συνέχεια του θορυβώδους κωμικού box officehit, «Bad Santa», που είδαμε στη μεγάλη οθόνη τα Χριστούγεννα του 2003.
Ο Αη Βασίλης είναι πολύ λέρα / Ο Αη Βασίλης είναι λέρα 2
athensmagazine.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.