, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Έτοιμος για το "διπλό" ο ΠΑΟΚ στη Ν. Σμύρνη

της Ελ. Τσαλκατίδου
Πανέτοιμος δηλώνει ο ΠΑΟΚ για το σημερινό ματς (18:15) στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Super League. Υπενθυμίζεται πως οι δύο ομάδες συναντήθηκαν την περασμένη Κυριακή στην Τούμπα, όπου οι Θεσσαλονικείς πήραν τη νίκη με 1-0.
Χθες, ο «δικέφαλος» προπονήθηκε στο «σπίτι» του με το πρόγραμμα ν’  αφορά στο αγωνιστικό σχέδιο που πρέπει ν’ ακολουθήσει η ομάδα, προκειμένου να φύγει με το «διπλό» από την Αθήνα. Άλλωστε, σε περίπτωση κατάκτησης των τριών βαθμών, οι παίκτες του Ίβιτς θ΄ αποκτήσουν και το ψυχολογικό αβαντάζ γα την κατάληψη της πρώτης θέσης σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα.
Οι 19 παίκτες, που αποτελούν την αποστολή του ΠΑΟΚ γα το σημερινό ματς με τον Πανιώνιο είναι οι Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Κρέσπο, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Κάνιας, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Κάτσε, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κάμπος, Ενρίκε, Πρίγιοβιτς, Αθανασιάδης, Κουλούρης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.