, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ανακοίνωση του Παίδων για τον 6χρονο γιο της Ρούπα

Ανακοίνωση για την κατάσταση του 6χρονου γιου της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη, εξέδωσε το γενικό νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».
Όπως αναφέρεται σχετικά, το παιδί εισήχθη στην παιδοψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου, με εισαγγελική εντολή, προκειμένου να γίνει παιδιατρική εξέταση για μεταδοτικά νοσήματα και παιδοψυχιατρική εκτίμηση.
Το παιδί, επισημαίνει η διοίκηση του νοσοκομείου, παραμένει στην κλινική παρακολουθούμενο από εξειδικευμένους επιστήμονες με στόχο την ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση της συνολικής αξιολόγησης της υγείας του, και την επιστροφή του σε ένα σταθερό, ασφαλές και οικείο περιβάλλον.

Όπως προστίθεται, έχει καλή επικοινωνία με το προσωπικό και τα υπόλοιπα παιδιά και δεν λαμβάνει κανενός είδους φαρμακευτική αγωγή. Στην ανακοίνωση σημειώνεται επίσης, ότι τον 6χρονο επισκέφθηκαν η γιαγιά και η θεία του, τις οποίες αναγνώρισε με χαρά.
«Η ιατρική φροντίδα του παιδιού είναι η συνήθης που ακολουθείται σε όλα τα παιδιά που εισάγονται κατόπιν παρόμοιας εισαγγελικής παραγγελίας» καταλήγει η διοίκηση του Παίδων.naftemporiki.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.