, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ανεξάρτητος βουλευτής στην "Κ": "Όλα τα κόμματα με έχουν προσεγγίσει…"

του Βαγγέλη Στολάκη 
Ο ίδιος θεωρεί την… ανεξαρτησία του μεγάλο σχολείο. Επιβεβαιώνει πως συζητά διερευνητικά όπως τονίζει με εκπροσώπους όλων των κομμάτων (εκτός της Χρυσής Αυγής και του ΚΚΕ) και πως ακόμα δεν έχει αποφασίσει εάν θα ενταχθεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (όπως τον θέλουν τα διάφορα δημοσιεύματα) ή σε κάποιο άλλο κόμμα.
%ce%9a%ce%b1%cf%81%cf%81%ce%b1%cf%82V
Ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Καρράς δίνει αποκλειστικά μέσω του karfitsa.gr τις δικές του απαντήσεις.
«Γίνεται μια προσπάθεια φίλων μου να συγκροτηθεί μια κίνηση γύρω από εμένα και θα δούμε στην πορεία συλλογικά πως θα κινηθούμε. Υπάρχει μια συγκέντρωση φίλων από όλη την Ελλάδα και με μια καλή εκπροσώπηση» λέει.
Συμπληρώνει πως η κίνηση που γίνεται γύρω του έχει ως σκοπό «να με κρατήσουν οι φίλοι μου μέσα στο Κοινοβούλιο για να έχω μια φωνή λογικής».
Σύμφωνα με τον ανεξάρτητο βουλευτή Β’ Αθηνών, οποιαδήποτε συζήτηση για ένταξή του σε κάποιο κόμμα είναι πρόωρη. «Η εμπειρία μου ως ανεξάρτητος βουλευτής είναι μεγάλη. Μου δημιουργεί προϋποθέσεις εμπειριών. Είμαι μόνος μου, πρέπει να αποφασίζω μόνος μου και να τοποθετούμαι στις διάφορες θέσεις. Αυτό είναι πολύ δύσκολο. Όλα τα κόμματα πλην των άκρων έχουν προσπαθήσει να διερευνήσουν τις προθέσεις μου» καταλήγει ο κ. Καρράς.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.