, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Αποκαταστάθηκε η υδροδότηση στο Ωραιόκαστρο- Τι λέει ο πρόεδρος της ΕΥΑΘ

φωτογραφία Σάββας Αυγητίδης

«Η μερική λειτουργία του αντλιοστασίου της Ιωνίας έχει γίνει. Έχει αρχίσει η τροφοδοσία και προς το Ωραιόκαστρο. Δεν υπάρχουν προβλήματα αυτή τη στιγμή στο υπόλοιπο πολεοδομικό συγκρότημα», ξεκαθαρίζει στον Alpha 96,5 ο πρόεδρος της ΕΥΑΘ, Γιάννης Κρεστενίτης, μετά την πυρκαγιά που προκλήθηκε στο αντλιοστάσιο της εταιρείας στη Νέα Ιωνία.
Μάλιστα σήμερα το πρωί, 22/5, αναμένεται η πλήρης αποκατάσταση της υδροδότησης στο Ωραιόκαστρο, ενημερώνει ο κ. Κρεστενίτης και προσθέτει πως «σήμερα θα ξεκινήσει η διαδικασία προμήθειας των καμένων μετασχηματιστών» προκειμένου να τεθεί σε λειτουργία και η δεύτερη αντλία, η οποία παραμένει σε αδράνεια λόγω της φωτιάς.
«Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει νέα βλάβη στο αντλιοστάσιο της Νέας Ιωνίας», σημειώνει ακολούθως ο πρόεδρος της ΕΥΑΘ συμπληρώνοντας πως οι εφεδρικές αντλίες θα διατηρήσουν σε ομαλή κατάσταση το σύστημα.
Παράλληλα, η ΕΥΑΘ αναμένει το πόρισμα της πυροσβεστικής και των εμπειρογνωμόνων για το τις πταίει αναφέρει κλείνοντας ο κ. Κρεστενίτης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.