, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Αρχηγός ελληνικού κόμματος αποκαλεί διεφθαρμένη την Κλίντον και συγχαίρει τον Τράμπ!

kranidiotis-nea-deksia
Ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κος Φαήλος Κρανιδιώτης, σε συνέχεια της νίκης του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές στις Η.Π.Α. , προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Ή ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που με γνώμονα το εθνικό συμφέρον τάχθηκε εδώ και καιρό υπέρ της εκλογής Τραμπ στις ΗΠΑ, ενώ από αριστερά έως ψευτοδεξιά με τρόπο χυδαίο και δουλόφρονα τάσσονταν υπέρ της αιματοβαμμένης και διεφθαρμένης Κλίντον.
Συγχαίρουμε τον νέο Αμερικανό Πρόεδρο για την καθαρή νίκη του ενάντια στην γάγγραινα της πολιτικής ορθότητας, τις μαϊμού δημοσκοπήσεις και ολόκληρο το διεφθαρμένο σύστημα χειραγώγησης και συκοφαντιών, που απέτυχε παταγωδώς.
 Ή αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, η ήττα του ολοκληρωτισμού της “πολιτικής ορθότητας”, η ανάσχεση και συντριβή του μαχητικού Ισλάμ και η εξομάλυνση των σχέσεων με την Ρωσία, εφόσον από εξαγγελίες γίνουν πολιτικές, ωφελούν την Πατρίδα μας και οι επιπόλαιοι, που έσπευσαν να γλείψουν σαν Χατζηαβάτηδες την Κλίντον βρίζοντας τον Τραμπ, πήραν το μάθημα τους.
Οι καιροί άλλαξαν…».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.