, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Αυτό είναι το γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

του Βαγγέλη Στολάκη
Πυρετώδεις είναι οι εργασίες που πραγματοποιούνται στον πρώτο όροφο του ιστορικού κτιρίου του Διοικητηρίου, εκεί όπου θα στεγαστεί το γραφείο του πρωθυπουργού.
Οι εργασίες καλά κρατούν πάντα υπό την επίβλεψη της 28χρονης Θεσσαλονικιάς, Κατερίνας Νοτοπούλου η οποία θα αναλάβει υπεύθυνη του γραφείου του κ. Τσίπρα στην πόλη. Αν και το ΦΕΚ διορισμού της κ. Νοτοπούλου δεν έχει ακόμα δημοσιευτεί το γεγονός ότι η ίδια σήμερα βρισκόταν από νωρίς το πρωί και η άρνησή της να μιλήσει σε δημοσιογράφους επιβεβαιώνει πως η ίδια θα είναι εκείνη που θα τεθεί επικεφαλής.
Η πρώτη σύσκεψη και όχι εγκαίνια όπως μάθαμε θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο παρουσία του κ. Τσίπρα, ο οποίος θα επισκεφτεί τη Θεσσαλονίκη μετά τη Θράκη.
Το γραφείο που προορίζεται και ετοιμάζεται βρίσκεται στον πρώτο όροφο και είναι ο χώρος που προοριζόταν στο παρελθόν για τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης με τελευταίο Γενικό Γραμματέα που το χρησιμοποίησε να είναι ο κ. Λουκάς Ανανίκας.
Ο χώρος είναι μικρότερος από το γραφείο της υπουργού Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά και είναι δίπλα στην αίθουσα συσκέψεων του υπουργείου.
Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το karfitsa.gr:
notopoulou-1 notopoulou-2
notopoulou-4 notopoulou-5 notopoulou-6 notopoulou-7

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.