, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Βραβεία…θα μοιράσει ο δήμος Θερμαϊκού

Ο Δήμος Θερμαϊκού βραβεύει μαθητές – φοιτητές,  εθελοντές καθηγητές, αλλά και διακεκριμένους αθλητές.
Ο Δήμος Θερμαϊκού όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, διοργανώνει εκδήλωση βράβευσης των μαθητών που πρώτευσαν στα Γυμνάσια, ΓΕ.Λ. & ΕΠΑ.Λ. Δήμου Θερμαϊκού καθώς και τους πενήντα (50) πρώτους εισαχθέντες στα Α.Ε.Ι & Τ.Ε.Ι.
Επίσης θα βραβευθούν οι εθελοντές καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, καθώς και διακεκριμένοι αθλητές του Δήμου Θερμαϊκού.
Με τον τρόπο αυτό, ο Δήμος Θερμαϊκού στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις την προαγωγή της παιδείας στην περιοχή, αναγνωρίζει τη συνεισφορά της εκπαιδευτικής κοινότητας και εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στις προσπάθειες που καταβάλλουν  γονείς, εκπαιδευτικοί, μαθητές, αλλά και αθλητές.
Η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 18:00, στο αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου Ν.Μηχανιώνας, ενώ τιμώμενο πρόσωπο θα είναι ο Πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κ. Περικλής Μήτκας.
Την εν λόγω εκδήλωση θα πλαισιώσει η Μικτή Χορωδία Ενηλίκων Δήμου Θερμαϊκού.
Για την εκδήλωση ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Μαυρομάτης δήλωσε: «Πρόκειται για σημαντική εκδήλωση, διότι αφορά νέους ανθρώπους. Μαθητές και μαθήτριες που αρίστευσαν, που πέτυχαν υψηλές επιδόσεις ως επιβράβευση του κόπου που κατέβαλαν. Επίσης, εθελοντές καθηγητές, που μετά το ωράριο του σχολείου τους, προσφέρουν γνώση σε μαθητές που αδυνατούν οικονομικά για ενισχυτική διδασκαλία. Αθλητές της περιοχής μας που έχουν διακριθεί στον αθλητισμό.  Το μήνυμα  που στέλνουμε στην κοινωνία και ιδιαίτερα στους νέους της περιοχής μας είναι σαφές. Μας ενδιαφέρει να γινόμαστε καλύτεροι και να ξεχωρίζουμε μέσα από τη σκληρή δουλειά, τη δημιουργικότητα και τις ιδέες μας. Προς όφελος και για το καλό όλων»!

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.