, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Βροχές σήμερα και από εβδομάδα… χιόνια!

Αραιές νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες από τα δυτικά, με βροχές μετά το απόγευμα στο Ιόνιο και αυξημένη υγρασία με αποτέλεσμα την κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις νυκτερινές και πρωινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 5 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 8 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 0 έως 15 βαθμούς), 14 έως 17 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 19 βαθμούς στην Κρήτη, 8 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 15 έως 19 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, με εξαίρεση το Κεντρικό και Νοτιοδυτικό Αιγαίο τις πρωινές ώρες όπου θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις έως μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νοτιοανατολικές ασθενείς και σταδιακά μέτριοι 4-5 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις και αυξημένη υγρασία, με αποτέλεσμα την κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις σταδιακά αυξημένες και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.
Σάββατο και Κυριακή
Καιρός: στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Σταδιακά τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα επεκταθούν ανατολικότερα.Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και την Κυριακή τοπικά στα πελάγη 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές.
Δευτέρα
Καιρός: στα δυτικά, κεντρικά,βόρεια και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές στα βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές βροχές μικρής διάρκειας. Χιόνια στα βόρεια ορεινά. Άνεμοι: στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 που βαθμιαία στα βόρεια θα στραφούν σε βορειοανατολικούς 5 με 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: σε βαθμιαία πτώση στα βόρεια.
Τρίτη
Καιρός: νεφώσεις με βροχές και στα ανατολικά και νότια τοπικές καταιγίδες. Χιόνια στα ορεινά και πιθανόν σε ημιορεινά της κεντρικής χώρας.Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και πιθανόν στα πελάγη τοπικά 8 Μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω πτώση σε όλη τη χώρα /EMY, METEO.GR

#Tags: Καιρός

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.