, Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

search icon search icon

Γνωστή σχεδιάστρια μόδας στο στόχαστρο της Ρούπα!

φωτο eurokinissi.gr

Αναλυτικές πληροφορίες, χάρτες και φωτογραφίες για τους χώρους κατοικίας, εργασίας, χρονοδιαγράμματα μετακινήσεων και οχημάτων που χρησιμοποιούσε ο 54χρονος εφοπλιστής και η σχεδιάστρια μόδας βρέθηκαν στις περιβόητες σημειώσεις της Πόλας Ρούπα στο σπίτι-γιάφκα της Ηλιούπολης.
Ο λόγος για τον Νίκο Τσάκο και τη σύζυγο του Σήλια Κριθαριώτη.
Στις σημειώσεις υπάρχουν ακόμη και αναφορές για τις τακτικές συναντήσεις του ζευγαριού σε υπό διαμόρφωση νεοαναγειρόμενο οίκημα.
Λιγότερο αναλυτικές πληροφορίες υπήρχαν σε άλλες σημειώσεις για ακόμη τέσσερις εφοπλιστές, που ενέχονταν με διαφόρους τρόπους στην ιδιωτικοποίηση του λιμανιού του Πειραιά.
Οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής θεωρούν πως αυτές οι αναλυτικές πληροφορίες για τον εφοπλιστή αφορούσαν ενδεχόμενη προσπάθεια απαγωγής του ίδιου ή μελών της οικογένειάς του, στο προσεχές χρονικό διάστημα, από μικτή ομάδα ποινικών και τρομοκρατών, με ενδιάμεσο πρωταγωνιστή  τον 37χρονο ποινικό συνεργάτη της Πόλας Ρούπα, αλλά και την πιθανή «αρωγή» συνεργών του καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.