, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης ετοιμάζεται να… λογοδοτήσει δημόσια!

Τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2017 ξεκινούν και φέτος για τρίτη συνεχή χρονιά οι δημοτικές συνελεύσεις σε κάθε Δημοτική και Τοπική Κοινότητα του Δήμου Θερμαϊκού, με αφορμή τη δημόσια λογοδοσία για τον απολογισμό των πεπραγμένων της Δημοτικής  Αρχής κατά το 2016.
Οι δημοτικές αυτές συνελεύσεις ξεκινούν φέτος από την Τοπική Κοινότητα  Μεσημερίου. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Γυμναστηρίου του Δημοτικού Σχολείου Μεσημερίου, τη Δευτέρα 24-4-17, ώρα 19.00΄, ενώ τη Τετάρτη 26 Απριλίου, ώρα 19.00΄,  θα πραγματοποιηθεί η συνέλευση στην τοπική Κοινότητα Κερασιάς, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ.
Κάνοντας πράξη την πεμπτουσία του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την άμεση Δημοκρατία, ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιάννης Μαυρομάτης, σε ανοικτό διάλογο με τους πολίτες, θα συζητήσει για τα προβλήματα του Δήμου, τις ενέργειες που γίνονται για την αντιμετώπισή τους, απαντώντας στις ερωτήσεις τους και καταγράφοντας τις προτάσεις τους.
«Μόνο με τη διαβούλευση και το διάλογο είναι εποικοδομητικές οι ενέργειες που κάνουμε για βελτίωση και πρόοδο. Την κατάθεση απόψεων και προτάσεων από την πλευρά των δημοτών μας, δεν την επιθυμούμε απλώς, την επιδιώκουμε. Άλλωστε οι πόρτες μας είναι πάντα ανοικτές και συνομιλούμε μαζί τους καθημερινά Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές και θέλουμε η φωνή τους να είναι δυνατή. Τους θέλουμε δίπλα μας ,να γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα όσα κάνουμε, να μας ελέγχουν, να είναι συμμέτοχοι στην κοινή προσπάθεια για την ευημερία του τόπου μας», επισημαίνει ο κ. Μαυρομάτης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.